Kalendarium för Göteborgs Stad

Aikido – uppvisning och prova på

Aktiviteten har redan inträffat

Datum för aktiviteten har passerats och aktiviteten gäller därför inte längre.

Datum, tid och beskrivning

  • Datum Torsdag 15 juni
  • Tid 16:00–18:00
  • Kostnad Gratis

Vill du testa Aikido som är en japansk tävlingsfri kampkonst? Genom fysisk träning hjälper vi varandra att hitta vår egen naturliga inre kraft. Förutom att träna balans, stabilitet och flexibilitet, lär vi oss att vara modiga nog att ta kontakt med olika människor och att möta konflikter utan kamp.

På Kulturhuset Bergsjön kan du lära dig mer om Aikido. Du kan titta på Aikido-uppvisning med deltagare från Aikido dojo Gamlestaden och själv prova på Aikido med barn och unga från föreningen.

 

Anmäl dig till Aikido Sommar dojo!

Om du är 7–13 år och fastnar för Aikido kan du vara med på Aikido dojo Gamlestadens sommarkurs! Du som har vårdnadshavare med dig kan anmäla dig på plats. Aikido Sommar dojo är en gratis, rolig och tävlingsfri introduktionskurs att växa i! Kursen pågår v. 28–29 och v. 31–33 på tisdagar och torsdagar.

Under kursen får du lära dig allt från att falla och rulla på rätt sätt, till grundtekniker, använda träsvärd och massor med hopp och lek. Vi lägger stort fokus på rörelseglädje, tillit och samspel i träningen.

Projektet leds av Dawn Hang Yue Wong, barnkulturdesigner och Aikido tränare för barn, tillsammans med unga ledare från Dojo. Kom att ha roligt tillsammans och prova på något nytt i sommar!

Kursen arrangeras med stöd av Idrott och föreningsförvaltningen.

Plats och kontaktuppgifter

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[12.073152097689754,57.75664286042054] }, "properties":{ "title": "Aikido – uppvisning och prova på", "content": "Aktiviteter för Kulturhuset Bergsjön" } }]

Tipsa en vän

Dela aktiviteten

Kategorier, målgrupp och nyckelord

  • Kategorier Sport/Motion Hälsa/Hälsotek
  • Nyckelord sommarlov
  • Målgrupp Barn Ungdom

Hittar du inte vad du letar efter?

Visa alla aktiviteter i Göteborgs Stads kalendarium

${loading}