Till sidans huvudinnehåll
Datum har passerat

Biskopsgårdens matfestival

Söndag 10 september 2023 kl. 12:00–17:00

Arrangör Bo bra i Biskopsgården
Kostnad Gratis
Foto: Happy visuals

Biskopsgårdens matfestival är ett evenemang för hela familjen och alla åldrar. På eventdagen fylls gräsmattorna vid Svarte Mosse med musik och upplevelser med fokus på att lyfta den lokala matkulturen.

Förra årets premiär blev en succé och i år följs det upp med ett större evenemang med ännu fler Biskopsbor som säljer sina hemlagade specialiteter. Smakerna kommer från världens alla hörn och är baserade på generationer av kunskap och det finns stor chans att råka på något som du aldrig tidigare har testat. Små rätter kostar 25 kronor och mellanstora rätter kostar 50 kronor.

DJ och lokala artister står för underhållningen medan du provsmakar dig fram i natursköna Svarte Mosse. Det finns tält ifall det skulle regna, ta annars gärna med en picknickfilt och planera att stanna länge. Festivalen bjuder på ett brett utbud av aktiviteter för både barn och unga men också för hela familjen och stadens seniorer. Alla aktiviteter är gratis.

Närmaste spårvagnshållplats är Friskväderstorget. Där möts du som besökare av guider som visar vägen för promenaden på cirka fem minuter upp till evenemangsområdet. Undvik att ta bilen den här dagen då det finns begränsat med parkeringsplatser. Det går att ta sig från hållplats med rullstol eller barnvagn till evenemangsområdet som är förlagt på en plan gräsyta.

Datum

Söndag 10 september 2023 kl. 12:00–17:00

Lägg till i kalendern

Plats och kontaktuppgifter

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.88574788991968,57.72356384660525] }, "properties":{ "title": "Biskopsgårdens matfestival", "content": "Aktiviteter för Bo bra i Biskopsgården" } }]

Kategorier

Målgrupp

  • Ungdom Barn Personer med funktionsnedsättning Senior

Tipsa en vän

Dela aktiviteten

Hittar du inte vad du letar efter?

Visa alla aktiviteter i Göteborgs Stads kalendarium

${loading}