Kalendarium för Göteborgs Stad

Byggutmaning - Mitt sommarlov

Aktiviteten har redan inträffat

Datum för aktiviteten har passerats och aktiviteten gäller därför inte längre.

Datum, tid och beskrivning

Börjar
Måndag 13 juni
Slutar
Onsdag 17 augusti
Kostnad
Gratis

Gillar du att bygga med Lego? På sommarlovet har Torslanda bibliotek en byggutmaning med tema Mitt sommarlov. Samarbeta gärna med familjemedlemmar eller vänner.  

Såhär deltar du i utmaningen:​

  1. Bygg något på temat Mitt sommarlov. T ex. favoritbadplatsen, ett besök på Liseberg, någon som myser med en bok på balkongen eller varför inte bygga en superstor glass?
  2. Skicka in en bild på ditt legobygge av till torslanda.bibliotek@kultur.goteborg.se senast den  17 augusti. Tänk på att inga personer får synas i bilden/filmen.  Skriv hur många ni var som byggde och ålder på deltagarna. Välj ett namn på ditt verk och skriv gärna några rader och berätta om vad ditt bygge föreställer. 
  3. Din bild kommer sedan att publiceras anonymt på Torslanda biblioteks Facebook och Instagram samt som utställning på biblioteket. Utställningen fylls på allt eftersom! 

Bland de inskickade bidragen lottar vi sedan fram 10 bidrag som vinner valfri bok.Du behöver inte bo i Torslanda för att delta i utmaningen. Vinnaren meddelas fredagen den 19/8.Välkommen med ditt bidrag!

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Torslanda bibliotek
Plats
Amhults Torg 7
Tillgänglighetsinformation: Tillgänglighetsinformation
Telefon
031-366 50 60
Kontaktperson
Matilda
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.774158855569707,57.710151545882795] }, "properties":{ "title": "Byggutmaning - Mitt sommarlov", "content": "Aktiviteter för Torslanda bibliotek" } }]
Kategorier
Eget skapande
Hantverk
Nyckelord
barnbibiotek
sommarlov
Målgrupp
Barn
${loading}