Kalendarium för Göteborgs Stad

Fira 8 mars på frölunda Kulturhus!

Aktiviteten har redan inträffat

Datum för aktiviteten har passerats och aktiviteten gäller därför inte längre.

Datum, tid och beskrivning

  • Datum Fredag 8 mars 2019
  • Tid 18:30–22:00
  • Kostnad 80 kronor

8:E MARS INTERNATIONELLA KVINNODAGEN


HEN INGVARZ - Har du alltid längtat efter röjiga, dansvänliga låtar om livets alla dilemman: ge vika för tvåsamheten eller leva ett liv i fred med dina katter? Föra djupa samtal om samhällets strukturer eller engagera dig i hjärtekrossen och sveken i säsongens Paradise Hotel? Dricka öl i lugn och ro eller samla mod för att ragga upp den där heta personen i baren? Äntligen ett dansband som tar dessa frågor på allvar! Tagga till för ett dansbandskaos som löser upp normer, regler och allt du trodde att du visste om livet i allmänhet och dansband i synnerhet!

MAUD LINDSTRÖM - med sitt rättframma språk och sina personliga, roliga och hänsynslöst självutlämnande texter sätter hon ord på det som många tänker men få vågar säga om ämnen som kärlek, sex, identitet och makt, och lämnar ingen oberörd. Feministisk visrock´n roll som är vass och berörande, vacker och ful, rolig och djupt allvarlig, men alltid modig, anspråksfull och angelägen.

SLYNKÖREN - Har fler medlemmar än alla band du känner tillsammans, fler stämmor än du ens nästan klarar av i duschen och mer attityd än alla dina kaxiga grannhundar. Slynkören kallas med all rätt för Göteborgs stökigaste kör!

PARIAN OCH KARAVAN - Persisk dans och musik. Parian är en dans- och teaterförening och uppträder vid större festligheter och högtider, som t ex Eldfesten. Karavan Ensemble består av en grupp som har musik-, konst- och dansundervisning på olika nivåer och i olika former: klassisk, folklore och orientalisk.

CAROLINA NÄSMAN - Musikalartisten, sångerskan och kvällens konferencier lotsar publiken mellan de olika akterna.

Stora salen. Servering med rättigheter. 

Plats och kontaktuppgifter

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.909517751545977,57.65389524884264] }, "properties":{ "title": "Fira 8 mars på frölunda Kulturhus!", "content": "Aktiviteter för Frölunda Kulturhus" } }]

Tipsa en vän

Dela aktiviteten

Kategorier, målgrupp och nyckelord

  • Kategorier Dans Festival Musik
${loading}