Tillbaka till kalendariet

Se dig själv på husfasaderna i Hammarkullen!

Datum, tid och beskrivning

Börjar
Tisdag 17 september
Slutar
Onsdag 18 september
Öppettider
20.30–21.30
Kostnad
Gratis

Göteborgs Stadstriennal – mellanakt 17–22 september

Den 17-18 september kommer fasaderna i Hammarkullen fungera som filmduk för ON/OFF:s kopf-kinomaskin. Kopf-kino är en mobil liveprojektor som visar vad den ser live, som en kamera och projektor samtidigt. På de omgivande husfasaderna kan man sedan se det som utspelar sig i området, tio gånger uppförstorat. Nyfikna förbipasserande och folk som vistas i området ges möjlighet att spontant interagera och bli skådespelare för en dag.

Sam Carvalho och Nick Green från ON/OFF flyttar runt Kopf-kinon i Hammarkullen den 17 och 18 september, från klockan 20.30 till 21.30. Häng med oss om du vill vara en del av upplevelsen och se dig själv på husfasaderna i närområdet. Vi börjar klockan 20.30 vid Hammarkullens Station.

Programmet i Hammarkullen är en del av stadstriennalens mellanakt, 17–22 september. På fyra platser i staden – "Näsan i blöt" i Jubileumsparken, Hammarkullens station, Älvrummet samt Röhsska museet, kan du ta del av aktuella diskussioner och händelser. I programmet ingår workshops, föreläsningar, DJ-sessions och samtal. Läs mer om programmet på https://stadsutveckling.goteborg.se/stadstriennalen

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Göteborgs Stadstriennal
Plats
Hammarkullen
Telefon
Kontaktperson
Kristoffer Nilsson, Simon Wallqvist, Ann Bergermark Rintala
Nyckelord
suwstadsutveckling
suwstadstriennalen
suwgoteborg400ar