Till sidans huvudinnehåll
Datum har passerat
Inställd

Gjut personliga huggtänder med Frilabbet!

Onsdag 15 maj kl. 15:00–20:00

Arrangör Frilagret
Kostnad Gratis

Vill du forma ett par huggtänder för att klä ut dig till vampyr? Bita tag i looken för maskerad eller lajv?

Vampyrer som popkulturellt fenomen har exploderat de senaste åren, och medan genren bjuder på djupa filosofiska frågor så är en aspekt ständigt närvarande: huggtänder.

Vi leds av workshopledaren Joel Svahn entusiastisk lajvare som guidar hur vi med enkel thermoplast kan skapa ett par personliga huggtänder. Ingen förberedelse krävs.

 OBS Varmt vatten kommer användas så det är viktigt att alla under 13 har med sig målsman. 

PRAKTISK INFORMATION
Frilagret är ett kulturhus vars innehåll skapas av unga i åldern 13–30 år och där alla är välkomna, oavsett ålder. Lokalen är tillgänglig med ramp, breda dörrar, stor toalett och hörselhjälp.

DU KAN KOMMA ATT FILMAS
Frilagret vill alltid att fler ska komma på våra arrangemang men även inspireras till att arrangera själva. Därför filmar vi ofta vår verksamhet och publicerar det som innehåll på sociala medier i olika former.

Det kan hända att du som besöker Frilagret syns i dessa publiceringar. Vill du inte det så prata med Frilagrets personal på plats. Syns du på våra sociala medier men vill bli borttagen kontakta Frilagret på e-postadressen frilagret@kultur.goteborg.se 

Datum

Onsdag 15 maj kl. 15:00–20:00

Lägg till i kalendern

Plats och kontaktuppgifter

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.953378907713793,57.702176744896676] }, "properties":{ "title": "Gjut personliga huggtänder med Frilabbet!", "content": "Aktiviteter för Frilagret" } }]

Tipsa en vän

Dela aktiviteten

Hittar du inte vad du letar efter?

Visa alla aktiviteter i Göteborgs Stads kalendarium

${loading}