Kalendarium för Göteborgs Stad

Fika och workshop med screentryck (seniorträff)

Aktiviteten har redan inträffat

Datum för aktiviteten har passerats och aktiviteten gäller därför inte längre.

Datum, tid och beskrivning

  • Datum Onsdag 25 januari
  • Tid 10:30–12:30
  • Kostnad Gratis

Vi träffas kl. 10.30 i caféet. På caféet välkomnas du av en producent från kulturhuset och en äldrekonsulent från Göteborgs Stad. Vi umgås och fikar.

När vi fikat och pratat klart, tar vi oss tillsammans till färgateljén där vi screentrycker på papper med den grafiska verkstaden Longest Night. Vi går igenom screentryckets grunder, hur du bygger upp motiv med en färg i taget, enkel färglära och hur du förvandlar din idé till tryckoriginal. På workshopen får du experimentera med att framställa unika grafiska monotryck.

Seniorträffar varje onsdag på Kulturhuset Bergsjön

Seniorträffarna ordnas av Kulturhuset Bergsjön och Mötesplatser Nordost. Varje onsdag är du som är senior varmt välkommen att träffa oss på kulturhuset! Vi börjar med en fika i caféet kl. 10.30 och sen går vi till någon av husets aktiviteter tillsammans. Vi skapar i ateljéerna, vi dansar i lilla salen eller lyssnar på en konsert.

Läs mer om vårens seniorträffar

Plats och kontaktuppgifter

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[12.073137760162354,57.756537191739575] }, "properties":{ "title": "Fika och workshop med screentryck (seniorträff)", "content": "Aktiviteter för Kulturhuset Bergsjön" } }]

Tipsa en vän

Dela aktiviteten

Kategorier, målgrupp och nyckelord

  • Kategorier Eget skapande Hantverk Konst/Utställning
  • Nyckelord Mötesplatser Nordost hof
  • Målgrupp Senior
${loading}