Kalendarium för Göteborgs Stad

POESI - utställning med Sara Garib och Carmen Jedrzejak

Datum, tid och beskrivning

Datum
Fredag 23 oktober
Tid
09:00–16:00
Kostnad
Gratis

I samband med Angereds bokmässa har vi bett två unga poeter från Angered att ta över centrummontern på Blå Stället. Med sina texter samt foto, film och andra uttryck visas installationer med poesi som utgångspunkt.    

Sara Garib är 21 år och läser till logoped. Hon har nyligen släppt sin första diktsamling – Bakom Höghus. Hon har även tidigare vunnit GP:s skrivartävling med sin dikt “Hannah Montana” och en tredjeplats i Ortens bästa poet. 

Carmen Jedrzejak är 24 år och studerar just nu filmisk gestaltning på HDK-Valand. Hon är filmregissör, manusförfattare och poet. Hon har ett instagramskonto carmenj_swe med löpande publicering av poesivideo.
https://www.instagram.com/carmenjedrzejak/  
 

Under den live-sända bokmässan den 19 september kommer det även att ske ett författarsamtal med Sara Garib om hennes nya bok. Samtalsledare är Veronica Odetunde. 

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Kulturhuset Blå Stället
Plats
Angereds Torg 13
Tillgänglighetsinformation: Tillgänglighetsinformation
Telefon
031-365 17 00
Kontaktperson
Patricia Martinez
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[12.050885913351987,57.79589188284789] }, "properties":{ "title": "POESI - utställning med Sara Garib och Carmen Jedrzejak", "content": "Aktiviteter för Kulturhuset Blå Stället" } }]
Kategorier
Litteratur/Poesi
Konst/Utställning
${loading}