Till sidans huvudinnehåll
Datum har passerat

Drop-in: coachning

Onsdag 6 december 2023 kl. 17:00–19:00

Arrangör Frilagret
Kostnad Gratis

Har du en idé som du inte vet vad du ska göra med? Vill du veta mer om Frilagret? Vill du arrangera ett event men vet inte hur du ska göra? Är du mellan 13-30 år?

Varje onsdag kl. 17-19 kan du få coachning av våra producenter. Det är drop-in och ett bra tillfälle för dig att lära dig mer om att arrangera, bara bolla idéer eller till och med boka in ett event på Frilagret. Du hittar producenterna i vårt kafé!

Frilagret är helt alkohol- och drogfritt.

Välkommen!

Klicka på den här länken för att komma till Frilagrets hemsida. www.frilagret.se/att-gora/drop-in-coachning/

Praktisk information

Evenemanget arrangeras av eventskaparen i samarbete med Frilagret som är ett kulturhus vars innehåll skapas av unga i åldern 13–30 år.

Lokalen är tillgänglig med ramp, breda dörrar, stor toalett och hörslinga.

Frilagret är helt alkohol- och drogfritt.

Du kan komma att filmas på Frilagrets arrangemang

Frilagret vill alltid att fler ska komma på våra arrangemang men även inspireras till att arrangera själva. Därför filmar vi ofta vår verksamhet och publicerar det som innehåll på sociala medier i olika former.

Det kan hända att du som besöker Frilagret syns i dessa publiceringar. Vill du inte det så prata med Frilagrets personal på plats. Syns du på våra sociala medier men vill bli borttagen kontakta Frilagret på e-postadressen frilagret@kultur.goteborg.se

Datum

Onsdag 6 december 2023 kl. 17:00–19:00

Lägg till i kalendern

Plats och kontaktuppgifter

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.953378907713793,57.702176744896676] }, "properties":{ "title": "Drop-in: coachning", "content": "Aktiviteter för Frilagret" } }]

Kategorier

Målgrupp

  • Ungdom

Tipsa en vän

Dela aktiviteten

Hittar du inte vad du letar efter?

Visa alla aktiviteter i Göteborgs Stads kalendarium

${loading}