Till sidans huvudinnehåll
Datum har passerat

Författarsamtal: Mattias Edvardsson

Lördag 2 december 2023 kl. 14:00–15:30

Arrangör Kulturhuset Kåken
Kostnad Gratis
Foto: Jeffrey Richt

I samtal med bibliotekarien Kristian Schultz pratar Mattias Edvardsson om sin senaste roman Lova mig tystnad och sitt skrivande. Mattias Edvardsson beskriver skickligt i sina spänningsromaner hur vardagslivet plötsligt kan ta sig en mörk vändning, tryggheten kan rasa och inget längre är sig likt. 

I Lova mig tystnad möter läsaren Jari och Maria, som befinner sig mitt i livet med lyckade karriärer och en välordnad tillvaro på vackra Stavstensudde i Trelleborg. Deras tonårsdöttrar Isabella och Amanda gör bra ifrån sig både i skolan och sina idrotter. På andra sidan stan bor Sasho och Linda i skuggan av den gamla gummifabriken. Egentligen hade de inte tänkt att bli långvariga på ICA, men nu har de passerat fyrtio och sitter fast. Sonen Niko är det stora glädjeämnet, duktig och disciplinerad. En sommarkväll träffas Amanda och Niko och det slår omedelbart gnistor om dem, men föräldrarna tycks inte lika nöjda med sina tonåringars förälskelse. Familjerna delar ett mörkt förflutet och det dröjer inte länge förrän livet vänds upp och ner, och snart är katastrofen ett faktum.

(Samtalet ersätter författarsamtalet med Henrik Bromander som utannonserats i det tryckta programmet. Författarsamtalet med Henrik Bromander utgår.)

Datum

Lördag 2 december 2023 kl. 14:00–15:30

Lägg till i kalendern

Plats och kontaktuppgifter

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[12.01713115674698,57.71678779886364] }, "properties":{ "title": "Författarsamtal: Mattias Edvardsson", "content": "Aktiviteter för Kulturhuset Kåken" } }]

Kategorier

Tipsa en vän

Dela aktiviteten

Hittar du inte vad du letar efter?

Visa alla aktiviteter i Göteborgs Stads kalendarium

${loading}