Kalendarium för Göteborgs Stad

Slottet Valentins mysterier

Aktiviteten har redan inträffat

Datum för aktiviteten har passerats och aktiviteten gäller därför inte längre.

Kirsti Abrahamsen

Datum, tid och beskrivning

Datum
Lördag 14 maj
Tid
16:00–18:30
Kostnad
90 - 250 kr

Ett mörkt, romantiskt fantasyäventyr om att lämna barndomen bakom sig

Det enda Enya vet om världen bortom bergen är det hennes mamma berättat: där finns ett stort svart hav med människoätande monster och den blodröda himmeln brinner av en fruktansvärd eld. Det är strängt förbjudet att gå utanför skogarnas bevakade gränser. Men en natt sänker sig ett oväder över dalen. Åskan och stormen för Enya högst upp i bergen, och för första gången ser hon bortom dem. Där finns inget svart hav. Inga monster. Ingen blodröd himmel. Där finns slottet Valentin. Och Enya förstår att hon måste gå dit.

I en värld full av magi och märkligheter får vi följa Enyas resa in i slottet Valentins labyrinter.

Med inspiration av Ann Radcliffe, Kate Bush och gotiska myter ger vi er ett storslaget drama om begär, våld, kärlek och fruktan. Och om äventyret att växa upp. Det handlar om när barnets blick på livet och oss själva går förlorad. När vi får sätta ihop hela världen på nytt.

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Backa Teater
Plats
Lärdomsgatan 1
Tillgänglighetsinformation: Tillgänglighetsinformation
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.93581269448045,57.706139914007672] }, "properties":{ "title": "Slottet Valentins mysterier", "content": "Aktiviteter för Backa Teater" } }]
Kategorier
Scen/teater
${loading}