Kalendarium för Göteborgs Stad

Kick-off för engelska språkcaféet och Easy Readers-cirkel

Aktiviteten har redan inträffat

Datum för aktiviteten har passerats och aktiviteten gäller därför inte längre.

Datum, tid och beskrivning

Datum
Onsdag 28 juli
Tid
18:00–19:00
Kostnad
Gratis

Biblioteket planerar en engelsk satsning i höst - språkcafé där vi pratar lätt engelska och en bokcirkel på lättläst engelska. Välkommen till kick-off!

Malinda Barrett och Nilo Zamiri kommer att vara samtalsledare för bibliotekets nya engelska språkcafé. Nu bjuder de in till en kick-off online — det blir ett tillfälle att lära känna varandra och att prata om vilket som är det bästa upplägget för ett engelskt språkcafé. När språkcaféet drar igång i höst är tanken att en ska kunna välja om en vill delta på plats i biblioteket eller online. 

Malin Norling, bibliotekarie på biblioteket, kommer också att delta vid kick-offen och berätta mer om höstens lättlästa bokcirkel på engelska. 

Båda verksamheterna är öppna för alla intresserade vuxna — både du som aktivt studerar engelska, men också du som kanske vill hålla liv i gamla kunskaper och träna samtal och läsning. 

Engelska språkcaféets Facebook-grupp: facebook.com/englishbiskop

Du kan delta direkt genom att klicka på länken: Kick-off. Lämna gärna dina kontaktuppgifter här, så skickar vi ut en påminnelse när eventet närmar sig.

Onsdag 28 juli kl. 18.00
Jitsi Meet, rum: englishbiskop01

I samarbete med Biblioteksvännerna i Biskopsgården. Det här är en aktivitet inom Vuxna i Lärande (ViL). ViL är biblioteksservice för dig som är vuxen och studerar på grundläggande utbildningsnivå. Läs mer om ViL.

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Biskopsgårdens bibliotek
Plats
Vårväderstorget 3
Tillgänglighetsinformation: Tillgänglighetsinformation
Telefon
031-366 61 00
Kontaktperson
Mattias Reuterberg
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.89211719711421,57.712020048316212] }, "properties":{ "title": "Kick-off för engelska språkcaféet och Easy Readers-cirkel", "content": "Aktiviteter för Biskopsgårdens bibliotek" } }]
Kategorier
Litteratur/Poesi
Medborgardialog
Nyckelord
vil
läsning
easy readers
träna engelska
vuxna i lärande
samtal
engelsk lättläst bokcirkel
engelskt språkkafe
${loading}