Till sidans huvudinnehåll
Datum har passerat

Summercourt

Måndag 24 juni kl. 13:00–19:00

Arrangör Nylöse atlet & BK
Kostnad Gratis

Sommaraktiviteterna kommer vara en blandning av boxning, kickboxning, brottning, lek & gymnastik samt nöjesavslutning som kommer vara allt från film till spel och utbildningsmaterial som vi kan visa på projektorn inne på klubben. I år kommer föreningen försöka vara mer ute i närområdet.

Klubben kommer parallellt med träning och aktiviteter utomhus försöka ha open court inomhus på klubben med spel och filmvisning. Beroende på antal ledare tillgängliga kommer vi dela oss för att kunna erbjuda aktiviteter på 2 fronter. Visionen är att vi ska hålla träningsaktiviteterna utomhus i största mån ute i naturen. Nere på klubben kommer vi hålla i spel aktiviteter och filmvisning samt där barnen kan sitta och spela tv-spel, titta på film och även hjälpa till med studiehjälp i den mån det går. Vid sämre väder kommer vi anpassa oss och hålla även träningsaktiviteterna nere i klubben.

Datum

Måndag 24 juni kl. 13:00–19:00

Lägg till i kalendern

Plats och kontaktuppgifter

  • Arrangör Nylöse atlet & BK
  • Plats Bergsgårdsgärdet 89B
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[12.019120330124757,57.76892731129916] }, "properties":{ "title": "Summercourt", "content": "Aktiviteter för Nylöse atlet & BK" } }]

Kategorier

Målgrupp

  • Ungdom Barn

Tipsa en vän

Dela aktiviteten

Hittar du inte vad du letar efter?

Visa alla aktiviteter i Göteborgs Stads kalendarium

${loading}