Kalendarium för Göteborgs Stad

Teatermaskinen- En grupp i rörelse!

foto: Andreas Belanner

Datum, tid och beskrivning

Datum
Söndag 29 november 2020
Tid
13:00–14:00
Kostnad
Gratis

Kom och bli del av en friteatergrupp som hinner uppleva både start och avslut. Allt på en timma. Med avstamp i Stadsmuseets nya scenkonstutställning FRISPEL och med inspiration från en gammal schlagerdänga och en dikt av Karin Boye skapar vi en lekfull rörelse. En egen frigrupp! Teatermaskinen!

Men vilka blir vi i vår grupp? Vem är du? Vem är jag? Kom och spela rollen av dig själv och lär känna de andra i gruppen. Eller spela rollen av någon annan. Och lär känna dig själv? Vår vänliga rörelse bottnar i samarbete, nyfikenhet och skaparglädje. I vår grupp är alla lika viktiga. Alla spelar roll. Tillsammans blir vi en teatermaskin som tuffar framåt med hjälp av inre drömmar och drivkrafter.

"Bryt upp, bryt upp! Den nya dagen gryr. Oändligt är vårt stora äventyr." 
-I rörelse. Karin Boye

Programpunkten genomförs med stöd av Stiftelsen för scenkonstens historia i Göteborg och i samarbete med Folkuniversitetet. Åldersrekommendation: 5 år.

Även kl 15.00-16.00

Bokning
Under hösten 2020 behöver plats bokas till samtliga aktiviteter. Du kan boka din plats fram till att aktiviteten börjar i museets reception eller på telefon 031-368 36 00. Kom ihåg att avboka din plats i god tid om du får förhinder. Fri entré.

Covid-19
Vi följer noggrant myndighetens rekommendationer. Välkommen att besöka oss om du är frisk, men tänk på att hålla avstånd och tvätta händerna ofta. Läs mer här om hur pandemin påverkar vår verksamhet.

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Göteborgs stadsmuseum
Plats
Norra Hamngatan 12
Tillgänglighetsinformation: Tillgänglighetsinformation
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.963436546260263,57.706323594811316] }, "properties":{ "title": "Teatermaskinen- En grupp i rörelse!", "content": "Aktiviteter för Göteborgs stadsmuseum" } }]
Kategorier
Scen/teater
Nyckelord
Familjeföreställning
Målgrupp
Ungdom
Barn
${loading}