Kalendarium för Göteborgs Stad

Flygande mattan på Axel Dahlströms torg

Bild: Samira Ajanovic

Datum, tid och beskrivning

Börjar
Tisdag 1 juni
Slutar
Onsdag 30 juni
Kostnad
Gratis

För aktiviteter se Facebook: Axelhuset och Högsbo bibliotek

I långt mer än tusen år har sagor om flygande mattor fört människor bortom fantasins gränser, till mystiska platser i avlägsna länder, där okända ljud, smaker och dofter förstärker upplevelsen och där oväntade möten ger nya perspektiv – allt kan hända.

När mattan landar blir den som en tillfällig park, ett vardagsrum eller lekplats – Vad kan göra din dag bättre? Skön musik, busig lek, nya vänner eller kanske helt enkelt paus från vardagens stress? Det är vi som besöker den som fyller den med upplevelser.

PS. Mattan har plats för både spontana och organiserade aktiviteter för alla åldrar. Vill du själv göra något kul på mattan? Yogastund, bokklubb, mötesplats eller annat så är det bara att göra. Men kom ihåg att mattan är för alla och kan inte bokas. Det är också viktigt att inte vara för många och att hålla avstånd samt följa övriga riktlinjer från Folkhälsomyndigheten. Ta hand om mattan och varandra!

 

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Axelhuset
Plats
Axel Dahlströms Torg 3
Tillgänglighetsinformation: Tillgänglighetsinformation
Kontaktperson
Anna Eriksson, hälsopedagog
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.927011342286475,57.670833842360501] }, "properties":{ "title": "Flygande mattan på Axel Dahlströms torg", "content": "Aktiviteter för Axelhuset" } }]
Nyckelord
Flygande mattan
sydväst
Axelhuset
sommarlov#
Målgrupp
Ungdom
Barn
${loading}