Kalendarium för Göteborgs Stad

Musikcafé: Morango med Karolina Vucidolac

Datum, tid och beskrivning

Inställd
Datum
Onsdag 2 december 2020
Tid
19:00–20:15
Kostnad
Gratis

Morango förenas i kärleken, rytmen och glädjen till den brasilianska musiken och tillsam­mans skapar de magi. Med sitt energifyllda spel tar dessa färgstarka musiker med oss till ett intuitivt rytmlandskap med fängslande harmonier.

Den genuina Göteborgsgruppen har specialiserat sig på egna tolkningar av den brasilianska musiken samt egen musik. De tillhör Skandinaviens elit i denna genre och Karolina Vucidolac sägs vara en av de sångerskor som bäst representerar den brasilianska musiken i Sverige. Hon har i över 10 års tid haft ett nära samarbete med Joao Boscos kompgrupp Nosso Trio som hon flitigt turnerat och spelat in skivor med.

Finn Björnulfson behärskar alla de brasilianska slagverken och är Sveriges sambista nr 1. Finn spelar med Håkan Hellström, Miriam Aida och har tidigare även spelat med José Gon­zalez och Timbuktu.

Gitarristen Tobias Grim rör sig fritt mellan olika genrer och sticker ut med sitt personliga sound. Han hörs ofta inom jazz och världsmusik där han spelar med Kakafoni, Edo Bumba, Lamine Cissokho, Sam Vesterberg och Derupeto.
Stora Scenen. Fri entré. Begränsat antal platser.

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Kulturhuset Blå Stället
Plats
Angereds Torg 13
Tillgänglighetsinformation: Tillgänglighetsinformation
Telefon
031-365 17 00
Kontaktperson
Patricia Martinez
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[12.050885913351987,57.79589188284789] }, "properties":{ "title": "Musikcafé: Morango med Karolina Vucidolac", "content": "Aktiviteter för Kulturhuset Blå Stället" } }]
Kategorier
Musik
${loading}