Kalendarium för Göteborgs Stad

Simskoleläger på Rävholmen

Aktiviteten har redan inträffat

Datum för aktiviteten har passerats och aktiviteten gäller därför inte längre.

Datum, tid och beskrivning

Börjar
Onsdag 15 juni
Slutar
Torsdag 30 juni
Kostnad
Gratis

Du som går i mellanstadiet har under sommaren möjlighet att lära dig simma i havet, vid stranden på Rävholmen, som ligger i Göteborgs Södra Skärgård. Simskolelägret är helt kostnadsfritt och är dagtid under 3 dagar. Lättare lunch, fika och skjuts från och tillbaka till Önnereds brygga samtliga 3 dagar ingår.

Simskolelägret är för dig som inte kan simma eller som kan simma litegrann. Vår simskolelärare är utbildad av SLS (Svenska Livräddningssällskapet) och du som deltagare är också försäkrad via SLSs försäkring.

Sista anmälningsdag: 31:e Maj

Så här ser dagarna ut:
Dagarna börjar med att vi samlas klockan 08:45 på Önnereds Brygga, därifrån vi blir upphämtade med båt för vidare resa ut till Rävholmen. Till Önnereds brygga kan man ta sig med buss 94.
Hälften av gruppen kommer ha simskola på förmiddagen medan andra hälften av gruppen är kvar på vår lägergård där dom kan paddla, bada, fiska krabbor med mer. Efter lunch är det dags att byta så att dom som inte hade simskola på förmiddagen har det på eftermiddagen och dom som haft simskola på förmiddagen är kvar på lägergården. Klockan 15:30 lämnar vi Rävholmen och är åter på Önnereds brygga vid klockan 16:00.

Badkläder och handduk behöver medtas.

Under sommaren har vi 3 olika perioder/simskoleläger. Längre ner fyller du i vilken eller vilka perioder du är intresserad av. I början av Juni meddelas du via brev ifall du fått plats och vilken period du i så fall fått plats i.
Vecka 24 (15/6 - 17/6)
Vecka 25 (21/6 - 23/6)
Vecka 26 (28/6 - 30/6)

Anmäl dig här: https://goteborg.se/ravholmen

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Öhålan
Plats
Brattenskogen 42
Telefon
070-265 35 59
Kontaktperson
Viktor Törnkvist
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.789294997410938,57.6131668046688] }, "properties":{ "title": "Simskoleläger på Rävholmen", "content": "Aktiviteter för Öhålan" } }]
Kategorier
Utflykter/Turer
Bad/Simning
Nyckelord
skärgården
simskola
fritidsydvast
lov i södra skärgården
sommarlov
Målgrupp
Barn
${loading}