Till innehåll

Samlad information om coronaviruset

Senast uppdaterad: 25 juni 2020 klockan 14:07 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Här hittar du information om hur Göteborgs Stads verksamheter påverkas.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Vill du bli volontär i Majorna-Linné?

Vill du hjälpa Röda Korset i Göteborg under covid-19 krisen?

Med anledning av coronaviruset ställer volontärverksamheten i Majorna-Linné om för att möta behoven i dagsläget. Vill du engagera dig hänvisar vi till Göteborgs Stads webbsida där volontärarbetet vad gäller covid-19 samordnas. Tryck på röda rutan med rubrik covid-19: Vill du hjälpa eller behöver du hjälp nedanför.

Aktuellt

Pontus förebygger fall för dig som är senior i Majorna-Linné

Publicerad 3 oktober 2019
Fixartjänst finns för dig som är 67 år och uppåt. Tjänsten är gratis och du betalar bara för materialkostnader. Hallå där Pontus Ennerfelt, fixare i Majorna-Linné. Vad gör egentligen en fixare?

Service för dig som är senior i Majorna-Linné

Publicerad 16 september 2019
I Majorna-Linné vill vi att du som senior ska ha en så bra vardag som möjligt. Vi erbjuder därför olika tjänster, samordnar sociala aktiviteter och arbetar förebyggande. Vi samverkar med föreningar och andra aktörer där vi tillsammans skapar en seniormässa, temadagar och informationsträffar.

Rullatorlopp i Trädgårdsföreningen

Publicerad 10 juli 2019
Den 1 oktober, på internationella äldredagen, arrangeras ”Rullatorloppet” i Trädgårdsföreningen. Syftet är att inspirera äldre personer med behov av olika gånghjälpmedel till rörelse och hälsa. Syftet är också att bidra till generationsmöten genom volontärer från andra verksamheter.
${loading}