Samtliga bilder: Pontus Johansson

Vi kan påverka - en energisparsatsning

'Vi kan påverka' är en energisparsatsning som vill förändra beteenden. Den vänder sig till alla verksamheter i Lokalförvaltningens lokaler i Göteborg.

Vi använder mer elenergi nu än stadens målsättning, samtidigt som vi också slösar bort minst 10 procent el. Vi kan påverka-satsningen stödjer därför verksamheterna i att bli mer hållbart energieffektiva.

Aktuellt

FEBRUARI: En mellanmånad

Publicerad 20 februari 2019
Inte så mycket action under månaden, mer än att få saker att rulla och en och annan workshop naturligtvis. Vi bestämde oss för att vara mindre offensiva gentemot grund- och förskolor i väntan på att deras respektive förvaltning bestämmer riktlinjer.

JANUARI: Spännande resultat och nya förutsättningar

Publicerad 28 januari 2019
2018 års resultat gör oss väldigt nöjda och något förvånade. - 600 MWh! Denna månad innebär utvärdering, uppstart och att sälja in. Vi börjar med en ny stadsdel med kök i april samt ska ge oss på att jobba med beteendeförändringar på kontor. Vårt eget till exempel.

DECEMBER: Generatorcykel, bönan på turné och presentation för förvaltningar

Publicerad 17 december 2018
Vi har provcyklat vår generatorcykel och på fredag bestämmer vi hur appen till cykeln ska se ut. Vi har också presenterat oss för nya förskole- och grundskoleförvaltningen. Under ledning av bönan har fem förskolor tagit del av våra energiworkshops för barn. 2018 har vi träffat 3000 personer! Nice.
Kompletterande innehåll
${loading}