Genrep på Verket - Lyckoland

Publicerad 25 februari 2020

Teater Agrell vill bjuda in till genrep söndagen den 1 mars klockan 17.00 på Verket.

Vi har snart premiär och behöver provpublik och ett eftersamtal med feedback för dem som vill. Det hade varit så roligt om ni kunde komma.


Information om Lyckoland:
Lyckoland är en drömplats som utspelar sig inne i Sagas psyke. Det är ett tankelandskap som skildras på liknande sätt som just tankar beter sig. Det är minnen som förvrängs, upplevelser som naglar sig fast och gör sig påminda, ett virrvarr av tankar, känslor och intryck i en själ vars verklighet har blivit för tung för att längre kunna hantera. Hon börjar istället skapa lyckovärldar, en slags fantasivärld där hon möter delar av sig själv och sina tidigare trauman som hon ännu kämpar med att acceptera.

Pjäsen är ett devisingarbete förankrat i genus och hbtq+ men också sex, vänskap, kärlek, svek och dagens teatervärld, såväl som det politiska läget förankrat i både Göteborg och världen i stort.

OBS! Vi vill flagga för att föreställningen tar upp tunga ämnen såsom våld i nära relationer och övergrepp. Skicka gärna ett meddelande om du vill veta mer kring detta. Rekommenderad ålder från 12 år.

Vi kommer bjuda in till 25 platser och ni bokar er plats genom att mejla: teater.agrell@gmail.com

Fri entré och vi bjuder självklart på fika.

På scen: Thilda Elfström, Madeleine Lindoff, Luna Ayala Villamil och Elin Mattsson
Dramatiker: Alice Erzmoneit och Thilda Elfström
Regissör: Alice Erzmoneit
Scenograf/kostym: Jenny Munter