UN Women söker engagerade medmänniskor!

Publicerad 11 mars 2020

Inför vårens årsmöte den 25e mars finns det lediga platser i styrelsen för UN Women Göteborg.

Engagerade medmänniskor och kvinnorättskämpar, se hit!

Inför vårens årsmöte den 25e mars finns det lediga platser i styrelsen för UN Women Göteborg. Vi är en ideell lokalförening under den nationella kommittén, som i sin tur svarar mot huvudkontoret för UN Women på FN i New York.

Om du eller någon du känner är bra på eller tycker det är kul att:

Organisera

Mötas

Kommunicera

Diskutera

Brinna för kvinnor och flickors rättigheter

 

…Så är vi kanske rätt plattform för dig! Vi i UN women Göteborg har under de senaste åren etablerat ett gediget samarbete med staden och andra organisationer för att mer och mer kunna sprida kunskap om jämställdhetsfrågan. 

Läs gärna mer om oss på vår Facebook, instagram eller på UN Womens nationella hemsida. För att trivas och ha kul i styrelsen är det bra om du har möjlighet att undvara nån timme i veckan åt föreningsarbetet som åtagandet innebär (det varierar under året och är generellt mer inför stora event, vi har uppehåll under sommaren). Förutom en proffsig erfarenhet och bra nätverksmöjligheter innebär uppdraget också massor av möten, skratt och härliga stunder tillsammans med många olika typer av stjärnor. Våra medlemmar kommer i alla åldrar, kön, bakgrunder och upplagor. Det som förenar oss är den starka viljan att förbättra kvinnor och flickors förutsättningar runt om i världen och i Göteborg. 

Varmt välkommen att nominera dig själv eller någon annan du tror skulle passa som styrelsemedlem genom att skicka ett mail till nomineringargbg@gmail.com senast den 22/3. I mailet vill vi gärna att du beskriver

Varför du vill vara med i styrelsen för UN Women Göteborg

Vilka egenskaper eller erfarenheter du har som kan vara användbara för vårt föreningsarbete

Om du varit aktiv i någon organisation eller suttit i någon annan styrelse innan

Hoppas vi hörs!

Varma hälsningar

Valkommittén 2020, UN Women Göteborg