Aktuellt

 • Anhörigcenter!

  Publicerad 19 oktober 2021
  Nyhetsbrev v. 42; Information om vart anmäla man sig till idrott för äldre! Vill ni vara med och förbättra luftkvaliteten i stan? Då kan vara med för att bidra till projektet. Om du vårdar eller hjälper en närstående , kan du själv behöva avlastning och stöd emellanåt. Anhörigstöd är till för dig.
 • Stadsteatern öppnar igen!

  Publicerad 12 oktober 2021
  Nyhetsbrev v. 41; Att minska risken att falla med tillräcklig mat, vätska och fysisk aktivitet är viktigt för oss. Därför försöker vi att ha blandat aktivitetsutbud på vårt nyhetsbrev. Du får jätte gärna ha en titt och kolla vad har vi under denna vecka.
 • Successiv återgång till ordinarie verksamhet

  Publicerad 5 oktober 2021
  Vi kommer öppna upp Verket successivt från och med den 29 september.
 • Idrott för äldre!

  Publicerad 4 oktober 2021
  Nyhetsbrev v. 40; Vi på Hälsofrämjande- och förebyggandeenheten erbjuder dig som är senior och bor i stadsdelen Centrum gemenskap samt hjälp och stöd som underlättar din vardag. Gå in på rubriken (Nyhetsbrev) längst upp, där hittar du mer information om våra aktiviteter.
 • Söndagsöppet!

  Publicerad 27 september 2021
  Nyhetsbrev v. 39; Daglig verksamhet tar över ansvaret för att sätta upp våra poängpromenader. Oktober månads hälsoråd. Digitala aktiviteter. En utbildning till seniorer om hur kan de skydda sig mot bedrägerier! Söndagsöppet och en ny kluring finns på vårt nyhetsbrev.
 • Digital bokcirkel!

  Publicerad 21 september 2021
  Nyhetsbrev v. 38; Med en trevlig citat till Albert Einstein inleder vi vårt nyhetsbrev för denna vecka "När du uppvaktar en trevlig tjej kan en timme kännas som en sekund. När du sitter på glödhet aska känns en sekund som en timme. Det är relativitet". Några aktiviteter erbjuder vi på också.
 • Sopplunch utomhus!

  Publicerad 13 september 2021
  Nyhetsbrev v. 37; September månades hälsoråd. Sopplunch. Digitala aktiviteter. Tematiska promenader- Rörelser med Hälsolots. Veckans kluring och lite mer har vi på vårt nyhetsbrev
 • Simhallarna öppnar!

  Publicerad 6 september 2021
  Nyhetsbrev v. 36; Det är så härligt att vi äntligen kan öppna upp så smått. Vi längtar efter er. Höstprogrammet är färdigt nu för att hämtas. Simhallarna öppnar. Digitala aktiviteter kör vi också. En ny kluring och nya poängpromenadsfrågor är ute och lite mer.
 • Digital bokcirkel!

  Publicerad 30 augusti 2021
  Nyhetsbrev v. 35: Information om höstaktiviteter. Månads hälsoråd, Lös veckans kluring! Digitala aktiviteter. Läs mer om detta och lite till i vårt nyhetsbrev!
 • Utställning om Humle på Botaniska!

  Publicerad 23 augusti 2021
  Nyhetsbrev v. 34: Ta chansen och gå på Botaniskas utställning om kulturväxten humle som är kvar veckan ut! Kika in Hälsolots höstprogram. Lös veckans kluring. Eller anmäl er gärna till sommarens sista aktiviteter!
 • Matrix – Målning utanför Världskulturmuseet!

  Publicerad 17 augusti 2021
  Nyhetsbrev v. 33: Promenera på markmålningen utanför Världskulturmuseet. Lös veckans kluring. Eller anmäl er till våra sommaraktiviteter. Nu är det för er som knåpat dags att lämna in era konstverk till Coronaknåpet. Läs mer om detta och lite till i veckans nyhetsbrev.
 • Kulturtips på nätet!

  Publicerad 9 augusti 2021
  Nyhetsbrev v. 32: Titta långsamt på konst från Göteborgs Konstmuseum eller titta och lyssna på en konsert med Göteborgs Symfoniker. Lös veckans kluring. Eller anmäl er gärna till våra sommaraktiviteter! Mer om detta och lite till hittar ni i veckans nyhetsbrev.
 • Göteborg berättar!

  Publicerad 2 augusti 2021
  Nyhetsbrev v. 31: Gå på en utomhusutställning på Gustav Adolfs torg. Sträck på dig genom en smidighet- och rörlighetsövning. Lös veckans kluring. Eller anmäl dig till våra sommaraktiviteter! Nytt hälsoråd för augusti månad. Läs mer om allt detta och lite till i veckans nyhetsbrev.
 • Slappna av med en minnesresa!

  Publicerad 26 juli 2021
  Nyhetsbrev v. 30: Gör en avslappningsövning där du slappnar av genom att minnas. Gå på en utställning på Botaniska och lär dig mer om kulturväxten humle. Eller anmäl dig till våra sommaraktiviteter! Läs mer om allt detta och lite till i veckans nyhetsbrev.
 • Träna balans!

  Publicerad 19 juli 2021
  Nyhetsbrev v. 29; Några tipsar gällande Värmeböljan. En kluring för att träna hjärnan och en övning för att träna balansen. Även mer information om utomhusaktiviteter på våra träffpunkter så som sommarkafé, gympa och promenad, hittar ni i veckans nyhetsbrev. Välkomna att anmäla er!
 • Sommarprogrammet är på gång!

  Publicerad 12 juli 2021
  Nyhetsbrev v. 28. Fikar och sommarquiz, samt fysiska aktiviteter har vi på våra respektive Träffpunkter. Vill du ta en promenad och prata om allt mellan himmel och jord? Kontakta oss i så fall. Gå in på vårt Nyhetsbrev och läs mer.
 • Beställ ditt Covidbevis!

  Publicerad 5 juli 2021
  Nyhetsbrev v. 27! Sommarprogrammet är klart att hämtas från en av våra Träffpunkter. Hur kan man beställa sitt Covidbevis? Och ni som vill ta en promenad med Jenny är välkomna och höra av er till oss på det telefonnummer som står i Nyhetsbrevet.
 • Tips på sommaraktiviteter!

  Publicerad 28 juni 2021
  Nyhetsbrev v. 26. Juli månads hälsoråd. Tips på sommaraktiviteter. En övning som hjälper er med avslappning. Och lite smått och gott hittar ni på vårt nyhetsbrev för denna vecka
 • Avslappning genom rörelse!

  Publicerad 21 juni 2021
  Nyhetsbrev v. 25: Juni månads hälsoråd. En övning som skapar lugn med hjälp av rörelse. Corona knåp och lite mera, hittar ni det på vårt nyhetsbrev.
 • Sommarverket v.25-26

  Publicerad 21 juni 2021
  Gratis workshops och kreativt skapande för dig som är 12-20 år!
 • Coronaknåp!

  Publicerad 8 juni 2021
  Nyhetsbrev v. 23; Träffpunkter och mötesplatser för seniorer öppnar upp under trygga former. Det innebär att vi nu kommer att erbjuda aktiviteter för grupper på max åtta personer samt att det sker utomhus. Juni månads hälsoråd, Coronaknåp med mer hittar du på vårt nyhetsbrev.
 • Det är dags att fira Göteborg 400 år!

  Publicerad 1 juni 2021
  Nyhetsbrev v. 22; Var med och fira Göteborg 400 år från där du bor med bakelse, fönsterpoesi och jubileumslåt. Extra festligt kanske det blir om vi hurrar/tutar/plingar tillsammans exakt klockan 16.21.
 • Cirkel och samtalsgrupp med Hälsolots

  Publicerad 22 februari 2021
  Nyhetsbrev v. 8; Pippi Långstrump har ett enastående sätt att se på lärande: “Det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säkert.” Varför inte ta med dig Pippis ord och testa digital kommunikation? Läs mer i vårt nyhetsbrev.
 • Klurigast kluringen och lär dig om videosamtal

  Publicerad 15 februari 2021
  Nyhetsbrev vecka 7; Det har väl knappast undgått någon att pandemin har gett det digitala pratet en rejäl knuff i baken. Du som ännu inte satt igång men är nyfiken på videosamtal, kika in i denna veckans nyhetsbrev!
 • Nu snackar vi böcker - läs, läs, läs!

  Publicerad 8 februari 2021
  Nyhetsbrev vecka 6; Nu snackar vi böcker - läs, läs, läs! Vi testar något nytt – digital bokcirkel i samarbete med Guldhedens bibliotek. Först ut är bästsäljaren ”Allt jag fått lära mig” av Tara Westover. Klart du ska vara med!
 • Fotostafetten ”Mitt Göteborg”

  Publicerad 1 februari 2021
  Nyhetsbrev: v5; Är du en av alla dolda fotomästare som finns här och var i staden? Då så, beväpna dig med kameran och ge dig ut på Generationsmötens fotostafett "Mitt Göteborg". Läs mer i vårt nyhetsbrev.
 • Senior i Centrum – nu med QR-kod!

  Publicerad 25 januari 2021
  Vecka 4; QR-kod, Mc Donalds-matte och bröllopsresor! Variationen i vårt nyhetsbrev är oändlig. Häng med!
 • Den 32-åriga bröllopsresan!

  Publicerad 18 januari 2021
  Nyhetsbrev v3; Det är rätt trist nu, men vi kan i alla fall enas i känslan att vi åtminstone inte är ensamma om att känna på det sättet! Men vet du vad? Kolla in alla digitala grejer vi trots allt bjuder på i vårt nyhetsbrev!
 • Kändissnack på nätet!

  Publicerad 4 januari 2021
  Nyhetsbrev; v 1; Nytt år, nya möjligheter och måhända ett vaccin som biter som det ska. Vi håller tummarna! Varför inte inleda året med lite kändissnack, poddradio eller att en människa äter 10 spindlar under sin livstid i sömnen? Läs mer i vårt nyhetsbrev!
 • Språktest – julfacit och nyårsfortsättning

  Publicerad 28 december 2020
  Nyhetsbrev v 53; Det nya året närmar sig. Så sent som för ett par århundraden sedan ansågs nyårsnatten vara laddad med magisk kraft. Den unga flickan som ville se in i framtiden skulle bland annat niga tre gånger för nymånens skära.
 • Julstuga med Magnus Wassenius!

  Publicerad 21 december 2020
  Det blev en jul även i år även om omständigheterna är speciella. Vi tänker på er, önskar er ett så gott slut som möjligt på det här året, och hoppas att ni tar hand om er själva så gott ni bara kan!
 • Jul och nyårsaktiviteter!

  Publicerad 14 december 2020
  Nyhetsbrev v 51; Jul, jul, strålande jul! Ja, rejält provocerande eller hyfsat hoppingivande, vad säger ni? Oavsett dessa märkliga tider så närmar sig den skäggiga göbbens ankomst och så länge han inte ligger däckad i Corona så lär han väl slita på så gott han kan.
 • Öppen repetition från Göteborgsoperan

  Publicerad 7 december 2020
  Nyhetsbrev v. 50; Vi på Hälsofrämjande- och förebyggandeenheten tuggar på för att göra allt vi kan för att liva upp i den här speciella tiden, och vi är övertygade om att du gör detsamma. Vi får stanna upp, och blicka framåt. Varför inte hänga med oss på våra aktiviteter?
 • Brandvarnarens dag

  Publicerad 30 november 2020
  Nyhetsbrev v. 49;1 december är brandvarnarens dag. Då SKA du testa din brandvarnare, annars kommer inte Tomten. Tänk också på att det aldrig är fel att ha flera brandvarnare. Behöver du hjälp med att kontrollera din brandvarnare, eller sätta upp en ny? Ring vår fixare Thomas på Tel: 031-365 76 82
 • Vad är Orange Day?

  Publicerad 23 november 2020
  Nyhetsbrev, vecka 48; På onsdag den 25 november infaller Orange Day. Orange Day är dagen då FN uppmanar hela världen att uppmärksamma och manifestera mot våld mot kvinnor. Vårt bidrag är ett kort videoföredrag om Orange Day och om våld som drabbar äldre. Läs mer i vårt Nyhetsbrev
 • Vilka är dina upplevelser av Corona-pandemin?

  Publicerad 16 november 2020
  Nyhetsbrev v. 47. "Och så ska man ju ha några stunder att bara sitta och glo också” sa Astrid Lindgren en gång i tiden. Nog var hon en klipsk kvinna, men just nu känns väl just dom orden halvtaskiga. Nåja, glo kan man göra på olika sätt, ett kan exempelvis vara att lusläsa vårt nyhetsbrev. Enjoy!"
 • Nu utlyser vi en batalj i den mest förnäma av förnäma lyrikuttryck, Göteborgsvitsen.

  Publicerad 9 november 2020
  Nyhetsbrev v. 46; Det hela går till som så att du skickar in din favorit-vits till oss som vår jury (bestående av journalisten, författaren och vitsexperten Ulf Benkel tillsammans med vanligt folk) sätter tänderna i och helt enkelt skrattar sig igenom för att utse 2020-års bästa Göteborgsvits.
 • Uppmuntrande saker med allt från pratshow till galna katter!

  Publicerad 2 november 2020
  Nyhetsbrev v. 45; Som ni säkert vet har Folkhälsomyndigheten efter samråd med bland annat smittskyddsläkaren i Västra Götaland fattat beslut om skärpta allmänna råd. Läs mer om detta i veckans nyhetsbrev, men också om andra mer uppmuntrande saker med allt från pratshow till galna katter.
 • Kulturfestivalen – snart smäller det!

  Publicerad 26 oktober 2020
  Nyhetsbrev v. 44; Trodde du att pandemin skulle sätta stopp för Centrums årliga Kulturfestival för seniorer? Icke sa Nicke! Måndagen 2 november invigs festivalen i Trädgårdsföreningen med buller, bång och skön underhållning.
 • Coronatiden går, men Nyhetsbrevet består!

  Publicerad 19 oktober 2020
  Vecka 43; I sex månader har vi nu skickat ut vårt nyhetsbrev till alla våra trogna läsare varje måndag, och nya prenumeranter kommer hela tiden. Vi vet att ni är många som har uppskattat det vi bjudit på, och det finns säkert en del av er som ser att vissa saker kan förbättras.
 • Ensamhet – ett hot mot vår hälsa

  Publicerad 12 oktober 2020
  Nyhetsbrev 42: Minns ni att vi har en stående utmaning som heter ”Ord, ord, bild – alla har vi vår berättelse" där vi samlar på seniorers bidrag kring coronatiden. Varför inte skriva en liten halvårsrapport om den här tiden och mejla till oss på senior@centrum.goteborg.se? Alla kan skriva!
 • Vi snackar om döden

  Publicerad 6 oktober 2020
  Nyhetsbrev v. 41: Är du man och intresserad av att delta i gruppen ”Vi snackar om döden” där vi går rakt på sak och pratar om livets törnar och glädjeämnen, från vaggan till graven? Start i november, men anmäl dig redan nu till: fredrik.holm@centrum.goteborg.se
 • Äldredag och Balansvecka

  Publicerad 28 september 2020
  Nyhetsbrev v. 40: Den 1 oktober är det FN:s internationella äldredag. I samband med den drar årets nationella kampanjvecka Balansera mera igång. Temat är mat, motion och medicin och syftet är att minska fallolyckor.
 • Häng med på hummerfiske.

  Publicerad 21 september 2020
  Nyhetsbrev v. 39: Fånga en hummer eller nappa på en kontaktannons; vi kör vidare med tips, idéer och aktiviteter från alla håll och kanter.
 • Letar du efter någon?

  Publicerad 14 september 2020
  Nyhetsbrev v. 38: Söker du någon att plocka svamp, prata i telefon, fågelskåda eller bara promenera med? Vilken tur då att vi nu lanserar Kontaktannonsen! Skicka in en kort beskrivning om vem du är och vilket intresse du vill dela med någon, så lanseras din annons i nästa veckas nyhetsbrev.
 • Nu ökar vi takten

  Publicerad 7 september 2020
  Nyhetsbrev v. 37: Corona hit och Corona dit - nu satsar vi framåt istället! Våra utomhusaktiviteter fylls på i rask takt och vi tycker att det är så skoj att många av er redan deltagit på det vi kört igång. Denna vecka är det parra-walk som startar upp. Men vad sjutton är det egentligen?
 • Skulpturer i Centrum

  Publicerad 31 augusti 2020
  Hur går det egentligen för er där ute? Vi tänker på er och saknar er nu när vi inte fått träffa er på länge. Vi fortsätter att fylla på med aktiviteter som är säkra för alla, denna gång är det skulpturvandring som kör igång. Välkommen
 • Utomhusfika och mycket annat!

  Publicerad 24 augusti 2020
  Nyhetsbrev v. 35: Vi får många frågor från seniorer angående våra träffpunkter och mötesplatser och vad som kommer gälla och hända under hösten. Denna vecka bjuder vi på några utomhusaktiviteter, både fika, skulpturvandring och balansträning. Varmt välkommen!
 • Balansträning utomhus på Verket!

  Publicerad 17 augusti 2020
  Nyhetsbrev, v 34: Från och med den 20 augusti startar vi Balansträning på Verket. Nya poängpromenad samt en ny kluring tillkommer denna vecka. Och mycket mera kan du läsa på vårt nyhetsbrev.
 • Permeabel och skrymt – vad betyder orden?

  Publicerad 10 augusti 2020
  Nyhetsbrev, v 33: Konserter med Göteborgs symfoniker. Ord, ord, bild – alla har vi vår berättelse. Hur mycket kan du om BK Häcken? Göteborgshistoria. Rövarhövding, konstnärssjäl eller både och? Behöver du någon att prata med? Och mycket mera hittar ni på vårt nyhetsbrev.
 • Kika ut i världen från fåtöljen!

  Publicerad 3 augusti 2020
  Nyhetsbrev, v 32: Alla har vi vår berättelse. Vad kan du om kräftor och andra skaldjur? Veckans checklista. Kika ut i världen från fåtöljen! Hjärngympa och mycket mera hittar du på vårt nyhetsbrev. Ta en titt och välkommen tillbaka med dina synpunkter.
 • Seniorverksamheten inomhus är stängd på grund av coronaviruset

  Publicerad 28 juli 2020
  Verkets inomhusverksamhet som riktar sig till äldre är stängd
 • Vad ska jag laga idag då?

  Publicerad 27 juli 2020
  Nyhetsbrev, v 31: Vad ska jag laga idag? Kan du gissa rätt bok? Göteborgshistoria. Veckans checklista och mycket mera, hittar ni på vårt nyhetsbrev.
 • Behöver du någon att prata med?

  Publicerad 21 juli 2020
  Nyhetsbrev, v 30: Behöver ni ett stödsamtal? Läs på vårt Nyhetsbrev vilka organisationer som du kan kontakta i så fall. Texter/ bilder under Cornatider önskar vi att ni förmedla oss. Vill du du testa dina bokkunskaper? och mycket mera hittar du på vårt Nyhetsbrev.
 • Vilket är ditt dominanta öga?

  Publicerad 14 juli 2020
  Nyhetsbrev, v 29: För att ta reda på vilket som är ditt dominanta öga följa Fredriks instruktioner i vårt nyhetsbrev. Poängpromenad med ett nytt tema kör vi denna vecka också. En ny klurings fråga och mycket mera utmanar vi er.
 • Hjärngympa, Göteborgshistoria och mycket mera!

  Publicerad 6 juli 2020
  Nyhetsbrev v 28: Vi på Hälsofrämjande och Förebyggandeenheten fortsätter med att erbjuda seniorer på olika aktiviteter bland annat, Poängpromenader, Hjärngympa, Göteborgshistoria och annat
 • En liten checklista i veckans nyhetsbrev!

  Publicerad 29 juni 2020
  Nyhetsbrev v 27: Med en liten checklista inleder vi vårt Nyhetsbrev. Hjärngympa, Poängpromenader, Ord, ord, bild- alla har vi vår berättelse och mycket annat fortsätter vi med.
 • Gratis digitalt stöd för dig över 65!

  Publicerad 23 juni 2020
  Nyhetsbrev v 26: Gratis digitalt stöd för dig över 65. Fortsättning med Hjärngympa och Poängpromenader håller vi på i Hälsofrämjande och Förebyggandeenheten och mycket annat.
 • Från sjömanstatueringar till hjärngympa

  Publicerad 15 juni 2020
  Nyhetsbrev v 25: Digitala föredrag från Sjöfartsmuseet och böcker hem till dörren från biblioteket för dig som är 70+.
 • Fem frågor med Freddan – ny frågesport

  Publicerad 10 juni 2020
  Nyhetsbrev v 24. Denna vecka får vi stifta bekantskap med Freddan som tar oss med på en filosofisk och lärorik resa med fem kluriga frågor.
 • Ord, ord, ord – alla har vi vår berättelse!

  Publicerad 3 juni 2020
  Nyhetsbrev v 23: Denna vecka skickar vi en utmaning till dig i vårt nyhetsbrev, att i dina egna ord dela med dig av dina tankar kring livet i Coronatider. Alla typer av texter är välkomna! I övrigt bjuder vi på kortspelstips, hjärngympa och mycket annat.
 • UN Women söker engagerade medmänniskor!

  Publicerad 11 mars 2020
  Inför vårens årsmöte den 25e mars finns det lediga platser i styrelsen för UN Women Göteborg.
 • Inspirations-projektet /// Håkan Lindén + TBA

  Publicerad 9 mars 2020
  VÄLKOMNA PÅ VERNISSAGE "Inspirations-projektet" Fotoutställning av och med Sofia Holmberg.
 • Genrep på Verket - Lyckoland

  Publicerad 25 februari 2020
  Teater Agrell vill bjuda in till genrep söndagen den 1 mars klockan 17.00 på Verket.
 • She is Everywhere

  Publicerad 10 februari 2020
  På internationella kvinnodagen den 8 mars kommer Verket tillsammans med kulturföreningen Musicalica anordna evenemanget "She is Everywhere".
 • Din vän datorn – workshops i grundläggande internetanvändning

  Publicerad 4 februari 2020
  Ta chansen att bli kompis med datorn!
 • Alla hjärtans dag-special – Kärleken i konsten!

  Publicerad 4 februari 2020
  Vad kan passa bättre den 14 februari än ett föredrag om hur det enorma begreppet "kärlek" skildrats i konsten genom tiderna? Kom till Verket kl. 13-14 och lyssna på konstpedagog Coral Ricote!
 • MelLAN - Årets juligaste LAN

  Publicerad 20 december 2019
  27 december öppnar Pink Orange dörrarna på Verket för MelLAN.
 • 2020 - Nu kör vi!

  Publicerad 16 december 2019
  Kom till Verket och fira in det nya året med bubbel, ostkaka och quiz för 30 kronor.
 • Konstverket: Skapa en julklapp

  Publicerad 3 december 2019
  Skapa en julklapp på Verket! från 13-30 år
 • JUL-Nörd-Karaoke på Verket

  Publicerad 3 december 2019
  Bjällerklang och körsång, julen är på väg! Men gillar du hellre musik från anime, film, tv-spel, musikaler eller k-pop?
 • Spelkväll - Verket & Passalen

  Publicerad 21 november 2019
  Verket och Passalen välkomnar till en kväll med brädspel och tv-spel!
 • Orange Day 2019 med UN Women

  Publicerad 21 november 2019
  Måndag 25 november bjuder UN Women Göteborg in till föreläsning, nätverksträff och workshop.
 • Jazz, jazz och åter jazz - Gothenburg City 6 intar Verket!

  Publicerad 8 november 2019
  Häng med på en svängig jazzhistorisk resa i två akter!
 • Alldeles ute eller helt och hållet inne?

  Publicerad 8 november 2019
  Bukowskis håller föredrag och värderar dina grejer!
 • DUVA 2019 - Gratis konstkurs för unga (15-25 år)!

  Publicerad 7 november 2019
  Vill du få chansen att skapa tillsammans med etablerade konstnärer?
 • Konstverket

  Publicerad 18 september 2019
  Kreativt skapande på Verket
 • Kulturnatta

  Publicerad 18 september 2019
  E-sport med Pink Orange på Verket
 • VåffLAN är tillbaka!

  Publicerad 29 augusti 2019
  Den 6 september öppnar Pink Orange dörrarna på Verket för årets VåffLAN. VåffLAN är gratis, men platserna är begränsade.
 • Vier Brillen - Hisingens egen nationalorkester

  Publicerad 22 augusti 2019
  Fredag 6 september kl. 15-16                                                                                                     sparkar vi igång hösten med Vier Brillen – Hisingens egen nationalorkester – som ger oss en konsert som ofelbart leder till gott humör!
 • Nu är vi igång igen!

  Publicerad 22 augusti 2019
  Nu är vi tillbaka från semestern och ser fram mot en rolig höst!
 • Husmöte 26/8

  Publicerad 20 augusti 2019
  Måndag 26 augusti klockan 18.00-20.00 har vi husmöte för alla med tag till huset. Naturligtvis är även andra intresserade välkomna.
 • Sommarcafé för Seniorer

  Publicerad 26 juni 2019
  Vi har sommarcafé på Verket torsdagar klockan 11 - 14 Välkomna !
 • Sommmarlov på Verket!

  Publicerad 5 juni 2019
  Under vecka 25 till 27 kommer våra sommarjobbare erbjuda sommalov på Verket.
 • 17/5 Besök på Schillerska Kulturdag

  Publicerad 8 maj 2019
  Fredag 17 maj besöker vi Schillerskas årliga Kulturdag för våren. Denna tradition har blivit ett återkommande inslag bland våra skolbesök.
 • Study Zone, läxhjälp och fika

  Publicerad 25 mars 2019
  Ta med era läxor och kom till oss på Study Zone för läxhjälp. Vi bjuder på fika!
 • Kinesisk hälsogymnastik - Varje onsdag klockan 11-12

  Publicerad 22 februari 2019
  Enkla gymnastiska rörelser med kinesisk tradition, nyttiga för hela kroppen. Alla kan delta!
 • 29 januari - Tisdagsmöte med Un Women

  Publicerad 28 januari 2019
  Uppskattningsvis lever över 130 miljoner könsstympade kvinnor idag – fler än tre miljoner flickor utsätts varje år.
 • Läxläsning och språkcafé

  Publicerad 3 januari 2019
  Under våren erbjuder KFUM läxläsning och språkcafé för dig mellan 13 till 25 år. På plats finns hjälp att få av ledare och volontärer.
 • Förverkliga Verket med oss!

  Publicerad 26 december 2018
  Nu formar vi Verkets innehåll och jobbar vidare med gamla och nya idéer. Har du erfarenheter, kunskap och förslag? Kom och gör idéerna till verklighet tillsammans med oss!
 • Julstängt på Verket

  Publicerad 18 december 2018
  Efter att Verket öppnat har allt fler fått upp ögonen för vårat nya hus i centrum. Allt från Cosplay och HBTQ grupper till bokcirklar och olika typer av arrangemang.
 • Mellandags LAN

  Publicerad 18 december 2018
  MelLAN är tillbaka! Göteborgs mysigaste LAN arrangeras 28-30 december av föreningen Pink Orange. Lokalen är Verket, Lilla Stampgatan 1, Göteborg.
 • Verket förgyller dina fredagar

  Publicerad 18 december 2018
  VI fyller fredagarna på Verket med både samvaro, kunskap och inspiration. Kom till oss för att träffa gamla och nya vänner - och ta del av föredrag och underhållning.
 • Ta en titt på Verket!

  Publicerad 2 juli 2018
  Efter en intensiv flyttverksamhet i maj och juni har verksamheten nu börjat bo in sig i de nya lokalerna. På vår instagramsida kan du se lite av allt det fina.
 • Välkommen till Makramé-workshop

  Publicerad 2 april 2018
  Den nya verksamheten för seniorer och unga - Verket - flyttar snart in i nya lokaler. De sista inredningsdetaljerna börjar falla på plats.
 • Härmed döper vi dig ...

  Publicerad 29 mars 2018
  Centrums nya plats för kreativitet och möten har fått ett namn. Verket ska platsen heta.
 • Studieresa till Malmö, 25 oktober

  Publicerad 22 november 2017
  Inför planeringen av den nya verksamheten på Mariagården åkte Referensgruppen på studieresa till Malmö.