Till innehåll

Många verksamheter håller fortsatt stängt för att minska spridningen av Covid-19

Senast uppdaterad: 23 november 2020 klockan 13:46 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Det är fortsatt stängt på många av Göteborgs stads verksamheter. Till exempel Stadsbiblioteket, museer och kulturhus, simhallar, träffpunkter för äldre och öppen förskoleverksamhet. Ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Verket - en plats för kreativitet och möten

Ditt hus i Centrum - Stängt till den 23 november på grund av Covid-19

I den röda trävillan på Lilla Stampgatan, mittemot Ullevi, ligger Verket. Här erbjuder stadsdelen Centrum unga och seniorer en plats för kreativitet och möten. Seniorverksamheten inomhus är tillsvidare stängd på grund av Coronaviruset, men däremot anordnas en rad olika utomhusaktiviteter. Ungdomsverksamheten är igång som vanligt.

Aktuellt

Vad är Orange Day?

Publicerad 23 november 2020
Nyhetsbrev, vecka 48; På onsdag den 25 november infaller Orange Day. Orange Day är dagen då FN uppmanar hela världen att uppmärksamma och manifestera mot våld mot kvinnor. Vårt bidrag är ett kort videoföredrag om Orange Day och om våld som drabbar äldre. Läs mer i vårt Nyhetsbrev

Vilka är dina upplevelser av Corona-pandemin?

Publicerad 16 november 2020
Nyhetsbrev v. 47. "Och så ska man ju ha några stunder att bara sitta och glo också” sa Astrid Lindgren en gång i tiden. Nog var hon en klipsk kvinna, men just nu känns väl just dom orden halvtaskiga. Nåja, glo kan man göra på olika sätt, ett kan exempelvis vara att lusläsa vårt nyhetsbrev. Enjoy!"

Nu utlyser vi en batalj i den mest förnäma av förnäma lyrikuttryck, Göteborgsvitsen.

Publicerad 9 november 2020
Nyhetsbrev v. 46; Det hela går till som så att du skickar in din favorit-vits till oss som vår jury (bestående av journalisten, författaren och vitsexperten Ulf Benkel tillsammans med vanligt folk) sätter tänderna i och helt enkelt skrattar sig igenom för att utse 2020-års bästa Göteborgsvits.
${loading}