Till innehåll

Särskilda rekommendationer i Västra Götaland från 17 februari

Senast uppdaterad: 19 februari 2021 klockan 14:33 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Nu ökar spridningen av covid-19 i Västra Götaland. Från 17 februari gäller särskilda rekommendationer för regionen. Även Folkhälsomyndighetens allmänna föreskrifter och råd gäller fortfarande. Många av våra verksamheter påverkas så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Verket - en plats för kreativitet och möten

Ditt hus i Centrum - Stängt på grund av Covid-19

I den röda trävillan på Lilla Stampgatan, mittemot Ullevi, ligger Verket. Här erbjuds unga och seniorer en plats för kreativitet och möten.

Aktuellt

Cirkel och samtalsgrupp med Hälsolots

Publicerad 22 februari 2021
Nyhetsbrev v. 8; Pippi Långstrump har ett enastående sätt att se på lärande: “Det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säkert.” Varför inte ta med dig Pippis ord och testa digital kommunikation? Läs mer i vårt nyhetsbrev.

Klurigast kluringen och lär dig om videosamtal

Publicerad 15 februari 2021
Nyhetsbrev vecka 7; Det har väl knappast undgått någon att pandemin har gett det digitala pratet en rejäl knuff i baken. Du som ännu inte satt igång men är nyfiken på videosamtal, kika in i denna veckans nyhetsbrev!

Nu snackar vi böcker - läs, läs, läs!

Publicerad 8 februari 2021
Nyhetsbrev vecka 6; Nu snackar vi böcker - läs, läs, läs! Vi testar något nytt – digital bokcirkel i samarbete med Guldhedens bibliotek. Först ut är bästsäljaren ”Allt jag fått lära mig” av Tara Westover. Klart du ska vara med!
${loading}