Till innehåll

Samlad information om coronaviruset

Senast uppdaterad: 22 oktober 2020 klockan 11:36 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Här hittar du information om hur Göteborgs Stads verksamheter påverkas.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Verket - en plats för kreativitet och möten

Ditt hus i Centrum

I den röda trävillan på Lilla Stampgatan, mittemot Ullevi, ligger Verket. Här erbjuder stadsdelen Centrum unga och seniorer en plats för kreativitet och möten. Seniorverksamheten inomhus är tillsvidare stängd på grund av Coronaviruset, men däremot anordnas en rad olika utomhusaktiviteter. Ungdomsverksamheten är igång som vanligt.

Aktuellt

Coronatiden går, men Nyhetsbrevet består!

Publicerad 19 oktober 2020
Vecka 43; I sex månader har vi nu skickat ut vårt nyhetsbrev till alla våra trogna läsare varje måndag, och nya prenumeranter kommer hela tiden. Vi vet att ni är många som har uppskattat det vi bjudit på, och det finns säkert en del av er som ser att vissa saker kan förbättras.

Ensamhet – ett hot mot vår hälsa

Publicerad 12 oktober 2020
Nyhetsbrev 42: Minns ni att vi har en stående utmaning som heter ”Ord, ord, bild – alla har vi vår berättelse" där vi samlar på seniorers bidrag kring coronatiden. Varför inte skriva en liten halvårsrapport om den här tiden och mejla till oss på senior@centrum.goteborg.se? Alla kan skriva!

Vi snackar om döden

Publicerad 6 oktober 2020
Nyhetsbrev v. 41: Är du man och intresserad av att delta i gruppen ”Vi snackar om döden” där vi går rakt på sak och pratar om livets törnar och glädjeämnen, från vaggan till graven? Start i november, men anmäl dig redan nu till: fredrik.holm@centrum.goteborg.se
${loading}