Träningsgrupper

Växthuset planerar att starta vårterminen vecka 3. OBS! Med reservation för ändringar och restriktioner kopplat till covid-19. Vi uppdaterar informationen regelbundet på hemsidan. Läs mer om våra träningspass under fliken "Aktiviteter".

Träningsgrupper på Växthuset

Kom igång – Nivå 1

Det här är en grupp för dig som vill komma igång och bli starkare och smidigare i vardagen och som behöver lite mer stöd i träningen. Du får hjälp att anpassa träningen efter dina mål och din förmåga. Här kan du träna oavsett om du använder rollator, rullstol eller går utan hjälpmedel. Du erbjuds träning i en mindre grupp under en begränsad tidsperiod. Till den här gruppen behöver du anmäla dig i förväg för att få en plats.
Kontakt:  073 666 05 45 

Balanslyftet – Nivå 2

För dig som vill förbättra din balans och styrka. Träningen är i grupp och du behöver kunna förflytta dig själv, med eller utan gånghjälpmedel. Vi gör sittande, stående och gående övningar för styrka, rörlighet och balans. Ingen föranmälan. 
Kontakt:  031 366 26 88

Tai Chi för fallprevention – Nivå 2

Tai Chi är en träningsform med mjuka, långsamma, självförsvarsrörelser. Den Tai Chi-form vi använder har i forskning visats minska fallrisk och är även lämplig för personer med ledsmärta. Under några veckor lär vi oss stegvis en serie rörelser. Ingen föranmälan.
Kontakt:  031 — 366 26 88

Rörelseglädje – Nivå 3

För dig som vill ha träning med lite mera fart. Med musik som motiverar, tränar du i grupp din balans, rörlighet, kondition och styrka. Ingen föranmälan.
Kontakt: 031 — 365 10 17

Har du idéer om fler träningsaktiviteter får du gärna höra av dig till oss.