Vårvinden i sociala medier

Ett lätt sätt att få uppdateringar om vad som händer på fritidsgården är att följa oss i sociala medier.

Instagram

All grundläggande information om Vårvinden finns här på goteborg.se, men vi har också en Instagram-sida. Vårvindens fritidsgård på Instagram

Genom att följa Vårvindens Instagram-sida kan du få information från oss i ditt flöde på Instagram. Det är är ett av de säkraste sätten att hålla sig uppdaterad om vad som händer hos oss. Om du följer oss på Instagram kommer du att få information om vad som händer på fritidsgården, när det startas nya verksamheter och andra aktiviteter direkt i ditt Instagram-flöde. Alla kan se innehållet på Vårvindens Instagram-sida, men för att kunna gilla eller följa oss och för att kommunicera med oss på Instagram, behöver du ha en egen Instagram-profil.


Facebook

All grundläggande information om Vårvinden finns här på goteborg.se, men vi har också en Facebook-sida. Vårvindens fritidsgård på Facebook.

Genom att gilla eller följa Vårvindens Facebook-sida kan du få information från oss i ditt flöde på Facebook. Alla kan se innehållet på Vårvindens Facebook-sida, men för att kunna gilla eller följa oss och för att kommunicera med oss på Facebook, behöver du ha en egen Facebook-profil.