Lokaler och utrustning

OBS! På grund av Covid-19 finns just nu bara 1 snabbdator för viktiga ärenden. Du kan använda datorn i max 20 minuter. Drop-in. Ingen förbokning. Du måste göra dina ärenden själv, vi kan inte hjälpa till. 15 gratis svartvita utskrifter eller kopieringar per dag.

Datorer AVSTÄNGDA förutom 1 snabbdator plan 3.

Det kostar inget att använda bibliotekets datorer, men du behöver bibliotekskort och pinkod. Har du ingen pinkod kan du skaffa en på biblioteket om du har med ditt bibliotekskort och giltig legitimation. Datorerna loggar du in på direkt i biblioteket eller bokar du här hemifrån.
I alla våra datorer kan du använda USB-minne.

På alla bibliotekets datorer finns Officepaketet med Word, Excel och Powerpoint.

Utskrifter AVSTÄNGT förutom 1 dator plan 3

Alla datorer är kopplade till en svart/vit skrivare. De första 3 utskrifterna i svartvitt A4 är gratis och därefter kostar de 2 kronor per sida. Innan du skriver ut betalar du in pengar på utskriftskontot som är kopplat till ditt bibliotekskort. Det finns även möjlighet att skriva ut i A3 och i färg enligt särskild taxa. Personalen hjälper dig att ladda ditt bibliotekskort med pengar för utskrift.

Betalning via Swish och kort

Sedan 1 april är Världslitteraturhuset kontantfritt. Ni kan betala via swish eller kort.

Wifi

Gratis tillgång till trådlöst nätverk.

Skanning Plan 3

På bibliotekets kopiator kan man scanna dokument direkt till e-post. Scanning är gratis.

Kopiator Plan 3

Kopiering i svartvitt A4 kostar 2 kronor/sida. Det finns även möjlighet att kopiera A3 och i färg enligt särskild taxa. Personalen hjälper dig att ladda ditt bibliotekskort med pengar för kopiering.