Vår förskola

Vår förskola är uppdelad på tre avdelningar utifrån barnens åldrar. Vi som arbetar här är förskollärare och barnskötare.

Våra lokaler

Lokalerna är fina och nyrenoverade och det finns ett gemensamt rum på förskolan där barnen kan röra sig på en större yta och till exempel dansa eller gympa.

Roliga och lärorika dagar med språket i fokus

Dagarna på förskolan är fulla med aktiviteter och vi jobbar mycket med att lära genom lek. Språket är en viktig del av vår verksamhet och vi ser flerspråkighet som en tillgång.

Ibland vi gör utflykter till skogen och Bergsjöns bibliotek. Det händer också att vi åker till centrum för att till exempel gå på museum.

Vi är ute varje dag

Varje dag är vi ute i skogen eller på vår gemensamma gård. Där finns sandlådor, gungor och en klätterställning. Där finns gräsmattor att leka på och asfalt att cykla på.

Maten lagas på förskolan

Maten lagas på förskolan och är näringsrik och råvarorna är ofta ekologiska. Självklart erbjuder vi specialkost till de barn som behöver.

Viktigt med ett bra samarbete med föräldrar

Ni som föräldrar har mest kunskap om era barn och ett bra samarbete med er är viktigt så att vi kan anpassa verksamheten på förskolan efter barnens behov.