Gör din röst hörd!

Vill du förändra något? Eller berätta en historia? Det finns många sätt att höras och bli lyssnad på. Man kan engagera sig och driva frågor för att nå dem som bestämmer eller kanske göra en film om något som betyder mycket för en själv.

Hisingens Ungdomsråd 

Att gå med här är ett sätt att engagera sig.

Ungdomsrådet anordnar bland annat:

  • Dialogmöten med fokus på ett Hisingen för unga
  • Roliga aktiviteter
  • Träffar med politiker och chefer i Göteborg

Har också pengapotten Money Island som är till för ungdomar mellan 13-20 år som bor på Hisingen och är tillgänglig att söka pengar från om en vill anordna en aktiviteter för ungdomar! 

Läs kriterierna här

Ladda ner blankett här

Skicka din ansökan till anni.rydberg@socialhisingen.goteborg.se

 Vi ser fram emot er ansökan!

 /Hisingens ungdomsråd

Vill du veta mer om ungdomsrådet? 

Hör av dig till Anni Rydberg på Ungdomssatsningen Hisingen

E-post: anni.rydberg@socialhisingen.goteborg.se

Telefon: 0728-55 34 43

Medieredaktionen

Ungdomssatsningen Hisingen har genom föreningen Göthenburgo startat upp en medieredaktion för att göra det möjligt för unga att få sin röst hörd. Har du en historia att berätta? Vill du lyfta upp någon annans historia? Välkommen att vara med!

Göthenburgo är en ideell förening som vill föra människor i Göteborg närmare varandra genom att lära ut att göra film. Föreningen har tidigare startat upp en ungdomsredaktion i Mölndal, och vill nu fortsätta sitt arbete på Hisingen. Kolla in Hisings-TV för att se vad de producerat hittills.

Gå in på deras sida för att hitta kontaktuppgifter, eller hör av dig till Ungdomssatsningen Hisingen så hjälper vi till.

Instagram: gothenburgo