Flunsåstalangen

2020 har varit ett annorlunda år på många sätt och pandemin har även påverkat Flunsåstalangen, som är Hisingens egen musiktävling. Vanligtvis sker uttagningar och final i Flunsåsparken men i år höll den till i en annan lokal och utan publik. Det går dock att se finalen på vår Instagram: ungdomssatsningen_hisingen (inlägg 5 september). Tävlingen syftar till att stärka och uppmuntra ungdomars kreativitet och att peppa unga som vill testa sina förmågor, utmana sig själva och utveckla sitt röstintresse. Men också att träffa likasinnade som delar samma intresse och knyta nya kontakter över staden. Tävlingen avgjordes på mötesplats Myntgatan och vinnare 2020 blev: 1:a Nemo Sparding 2:a Emre Karakoc 3:a Amanda Hindman Grattis till alla ungdomar som var modiga och deltog!

Mer om Flunsåstalangen

De anmälda ungdomarna får sjunga på en audition inför en jury och efter det fick fem gå vidare till final den 5 september.


Tävlingen är till för alla som medverkar

Alla ungdomar mellan 13 - 20 år som är från Göteborgsområdet kunde anmäla sig till tävlingen. Juryns uppdrag var inte enbart att kora en vinnare utan att se till att alla som deltog i tävlingen ska få motivation att fortsätta med sitt intresse!