Boka lokal


På Fängelset har du möjlighet att boka någon av våra lokaler. För att boka en lokal måste du ha ett passerkort och inloggningsuppgifter. Här hittar du mer information om hur du bokar och detaljerat om respektive lokal.

Så här bokar du

Du som är mellan 16 och 25 år har möjlighet att boka någon av Fängelsets lokaler för att jobba med en verksamhet eller projekt som du driver. Du som redan har ett passerkort kan få inloggningsuppgifter för att själv kunna boka de rum du önskar. Eller så kontaktar du oss så hjälper vi dig att boka.

Regler och mer information om lokalbokning

Här bokar du

Våra lokaler

Här hittar du bilder och kort information om våra lokaler. Vill du veta mer? Kom förbi på en kaffe så visar vi dig runt! 

Caféscenen

Passar bland annat till konserter, teater, möten och workshops med mera. Används ibland som backstage-område (loge) vid konserter på stora scenen. Här finns en mindre ljudanläggning med ett analogt mixerbord med 12 kanaler alternativt en Yamaha LS9 (Digitalt). I taket har vi sex stycken LED lampor och fem stycken par 56.

Max antal personer 70.

Länk till teknisk specifikation (Tech spec).


Café andra våningen

Passar bland annat till möten, Lan, teater, övernattningar och utställningar. Du kan utforma rummet efter tycke, smak och behov. 

Max antal personer 30.


Konsertscenen

Passar bland annat till teater, större konserter, nycirkus, filmvisningar, LAN och produktionsrep. Fullt utrustad scen med ljud och ljus. Lokalen har även ett serveringskök. Finns en mer detaljerad lista över all teknisk utrustning. 

Max antal personer 230.

Länk till teknisk specifikation (Tech spec).


Replokal

Utrustad med trumset, två gitarrförstärkare, en basförstärkare och sånganläggning. Om man vill använda lokalen till rep, kontakta oss först. Det kostar 600 kronor i månaden att repa (per band).


Studio 1

Studion drivs av Simon och Jonathan. Vill du spela in här når du dem på: ljudaslarsson@gmail.com


Projektrum

Passar bland annat till när du arbetar i projekt eller vid möte. Bra för mindre grupper att ses och arbeta i. 

Pod-studio

Här finns Røde podcaststudio med många anslutningsmöjligheter, pads för ljudeffekter och jinglar, inbyggda effekter och touchskärm, 4 st Røde mikrofoner och hörlurar m.m.


Köket

Passar bland annat till matlagning eller bakning till evenemang eller annat projekt. Används även mycket av övrig verksamhet i huset. Går att låna till matlagning för arrangemang som inte är i våra lokaler.