Till innehåll

Ungdomsfullmäktige

Genom ungdomsfullmäktige har du som är ung möjligheter att vara med och påverka politikerna i Göteborg.

Ungdomsfullmäktige består av 101 ungdomar från alla stadsdelar i Göteborg. I ungdomsfullmäktige träffas ungdomar mellan 12-17 år och diskuterar olika frågor som rör unga i Göteborg. Det är ungdomarna själva som bestämmer vilka frågor som ska diskuteras. Genom ungdomsfullmäktige har du som är ung möjlighet att påverka kommunens nämnder, styrelser, bolag och förvaltningar.

Aktuellt

Premiär för nya UF-bladet

Publicerad 12 september 2019
Ungdomsfullmäktige-bladet är ett nyhetsbrev från oss som sitter i ungdomsfullmäktige som kommer en gång i månaden. UF-bladet vänder sig framför allt till unga människor och politiker.

Vill du ställa upp i valet? Registrera dig i vår nya valapp!

Publicerad 2 september 2019
Du som vill kandidera i valet till ungdomsfullmäktige registrerar dig i en särskild valapplikation. Anmälan (valapplikationen) för kandidater till årets val öppnar måndagen den 23 september. Länk till applikationen kommer att finnas (här) på goteborg.se/ungdomsfullmäktige.

HELT GALET

Publicerad 23 april 2019
"HELT GALET" är ungdomsfullmäktiges konferens om ungas psykisk hälsa ur ett ungt perspektiv. Konferensen är en uppföljare till framgångsrika "Vi bryter tystnaden" på samma tema.
${loading}