Sommarlov i sydvästra Göteborg

Dansa till koreansk pop, testa att windsurfa, var med och gör världens längsta girlang. Det är några aktiviteter i sommar. Du kan även spela rollspel, vara med på ridläger, eller varför inte pyssla eller läsa en bok. Det finns något för alla åldrar.

I sommar kommer många barn och unga vara kvar hemma i Göteborg. I broschyren som du hittar längre ner på sidan kan du se vilka aktiviteter det finns för barn, familj och unga i sydvästra Göteborg. Alla aktiviteter är kostnadsfria! Vissa aktiviteter kräver anmälan! Antal deltagare beräknas utefter de olika aktiviteterna och ledare. Aktiviteterna kan ändras under sommaren. Kolla upp sociala medier eller stäm av med kontaktpersoner om du känner dig osäker.

Sommaraktiviteter i sydvästra Göteborg

Här kan du ladda ner en samanställning av samtliga sommaraktiviteter i sydvästra Göteborg

Sommaraktiviteter i sydvästra Göteborg 2022

Sommaraktiviteter i hela Göteborg

Alla aktiviteter för sydvästra Göteborg och för hela Göteborg hittar du även i stadens kalendarium.

Göteborgs Stads kalendarium  Hitta något kul att göra i sommar!

Göteborgs Stad följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska risken för spridning av covid-19. Delta gärna i aktiviteter nära dig men stanna hemma om du känner dig sjuk. Tänk på att tvätta händerna, hålla avstånd till varandra, hosta och nys i armvecket, använd egen märkt vattenflaska till alla aktiviteter.