Aktuellt

Ungdomssatsningen Hisingen arbetar med att ge ungdomar verktyg för att göra sina röster hörda och ta kontroll över sin egen fritid. Här kan du läsa om vad som är på gång under 2021.

Medieredaktion Hisingen

Ungdomssatsningen Hisingen har genom föreningen Göthenburgo startat upp en medieredaktion. Välkommen att vara med!

Göthenburgo är en ideell förening som vill föra människor i Göteborg närmare varandra med hjälp av bland annat film. 

Football Friday

Football Friday är spontanfotboll på fredagskvällar som arrangeras i samarbete med BK Häcken. Höstterminen drog igång 17 september.

Lundbystrandshallen 18:30  21:30

Brunnsboskolans idrottshall 18:30  21:30

I höst finns även Football Friday för alla mellan 10  12 år i Bjurslättskolans idrottshall, varje fredag klockan 16  18

Instagram: footballfridayhisingen

Kontakta oss på Ungdomssatsningen om du har några frågor.

MBU Hisingen

MBU betyder Människan Bakom Uniformen och är en unik utbildning där du lär känna olika yrkesgrupper i samhället och får möta dem på deras arbetsplatser. Utbildningen är på tio tillfällen där du får prova på allt från rökdykning till hjärt-och lungräddning. Utbildningen är kostnadsfri och till för dig i åldern 16-20 år. Läs mer om MBU här.

Hisingens Unga Ledare

Kursen Hisingens Unga ledare är pausad 2021. Kontakta oss om du vill veta mer.

Dansbana

Välkomna att använda den färgglada dansbanan för spontandans, spela din egen musik i högtalarna via Bluetooth, den är öppen varje dag mellan 9:00 och 21:00. Är du som förening intresserad av att ha regelbunden aktivitet på dansbanan, hör av dig till oss på ungdomssatsningen. Dansbana Kvilleplatsen ligger mitt på Backaplan, här ordnar vi bland annat workshops under sommarlovet.  

House of Colors

Ungdomssatsningen Hisingen har en mötesplats för dig som identifierar dig själv som HBTQ-person, på torsdagar är det träffar. Kontakta någon på House of Colors eller ungdomssatsningen för att få reda på mer. Ring eller sms:a på 0739-504019

För mer information om de olika eventen och projekten kolla in Ungdomssatsningen Hisingen på Facebook.