Foto: Hanna Jonsson

Om Ugglan daglig verksamhet


På Ugglan daglig verksamhet kan du med autism och beteendeproblematik få tydlighet och struktur i din vardag. Vi skapar en förutsägbarhet och tydlighet för dig genom att arbeta strukturerat med individuella scheman. Vi går på gemensamma pedagogiska promenader och lokalen ligger i ett naturskönt område.

Inriktning

Vi vänder oss till dig med autism och som har beteendeproblematik. 

Antal deltagare

Vi har plats för 8 deltagare. 

Arbetssätt

Vi skapar en förutsägbarhet och tydlighet för dig genom att arbeta strukturerat med individuella scheman med bilder, texter och symboler samt alternativ och kompletterande kommunikation (AKK). Vår utemiljö är fantastisk för promenader både på vägar och terräng. 

Personal

Här arbetar en stödpedagog och sex stödassistenter. 

Lokaler

Verksamheten ligger i en del av en företagspark. Lokalen är belägen i ett naturskönt område som har gångavstånd till Billdalspark.   

Inne

Vi har två våningar med en brant trappa upp och en manuell hiss. Alla deltagare har egna rum för egen tid och vila. Dessutom har vi flera gemensamma utrymmen med till exempel gunga, bollhav, läshörna med mera.

Ute

Vår utemiljö är fantastisk för promenader både på vägar och terräng utifrån behov hos deltagaren.

Mat

Hos oss har du möjlighet att köpa mat på plats eller värma din egen mat.

Resa hit

Busshållplatsen för kollektivtrafik är Uggledal. Det finns parkeringsmöjligheter i anslutning till huset. Du kan också åka med färdtjänst.

Faktablad

Faktablad om Ugglan daglig verksamhet, PDF