Viktigt för dig som har träningskort på Tuvevallens motionscentrum

Publicerad 13 april 2023

Från 1 maj sker flera ändringar i idrotts- och föreningsförvaltningens utbud av bad-, gym- och gruppträningskort. Här kan du läsa hur det påverkar dig som har bad- eller träningskort på Tuvevallens motionscentrum idag.

  • Gymkortet och gruppträningskortet slås ihop och gäller på flera anläggningar. Du som har ett gym- eller gruppträningskort som gäller efter 1 maj kommer automatiskt att bli uppgraderad så att ditt kort gäller för både gym och gruppträning på våra anläggningar. Vilka anläggningar gym- och gruppträningskortet gäller på beror på vilken anläggning kortet gällde på innan 1 maj:

    Gällde kortet för gym eller gruppträning på Angered Arena, Askims simhall, Hammarbadet, Kärra simhall, Lundbybadet, Ruddalen idrottscentrum, Skatås motionscentrum eller Slottsskogens idrottscentrum gäller det för gym och gruppträning på alla våra anläggningar från 1 maj.

    Gällde kortet för gym eller gruppträning på någon av våra fyra mindre anläggningar; Geråshallen, Länsmansgårdens motionscentrum, Tuvevallens motionscentrum eller Vättlefjälls motionscentrum gäller kortet från 1 maj för gym och gruppträning på alla dessa fyra anläggningar.

  • Badkortet börjar gälla på alla våra simhallar. Du som har ett badkort som gäller efter 1 maj kommer automatiskt att bli uppgraderad så att ditt kort gäller på alla våra simhallar. Betalar du via autogiro behåller du ditt nuvarande pris under 2023.

  • Seniorkortet tas bort ut vårt utbud och går inte att köpa efter 1 maj. Har du ett seniorkort blir det automatiskt uppgraderat till ett guldkort. Betalar du med autogiro behåller du ditt nuvarande pris under 2023.

  • Silverkortet tas bort ut vårt utbud och går inte att köpa efter 1 maj. Har du ett silverkort blir det automatiskt uppgraderat till ett guldkort. Betalar du med autogiro behåller du ditt nuvarande pris under 2023.

  • Från och med 1 maj kommer det inte gå att köpa kort som gäller bara på en anläggning. Var korten gäller beror på vilken typ av kort du köper. Badkort kommer att gälla på alla våra anläggningar. Du som köper gym- och gruppträningskortet kan välja ett kort som gäller alla våra anläggningar eller ett kort som gäller våra fyra mindre anläggningar.

  • Fram till året de fyller tolv, har barn gratis entré till Göteborgs Stads simhallar: Angered Arena, Askims simhall, Frölundabadet, Hammarbadet, Kärra simhall och Lundbybadet. För att få gratis entré ska barnet ha sällskap av en badande ansvarig vuxen. Pensionärer (ålders-, sjuk- och förtidspensionärer) har fortsatt fri entré till våra simhallar fram till kl 14 på vardagar.


Alla kort och priser som gäller på Tuvevallens motionscentrum från 1 maj hittar du på sidan Priser.