Om Tuve Fritidsgård


Tuve fritidsgård är en plats är för dig som vill utforska, skapa och ha kul tillsammans med nya vänner. Kom och bli en del av vår spännande gemenskap där din fritid är i fokus.

På Tuve fritidsgård är det din tid, din plats och ditt utrymme att skapa och utforska!

Vi är inte bara en vanlig fritidsgård – vi är en spännande gemenskap för ungdomar mellan 10 och 20 år där kreativitet och kul står i centrum.

Våra engagerade ungdomshandledare finns alltid där för att stötta dig och hjälpa till med att förverkliga dina idéer och drömmar.

Oavsett om du är intresserad av musik, konst, pyssel eller bara vill hänga med kompisar och spela spel, så finns det något för alla på Tuve fritidsgård. Vi har coola musik- och podstudios där du kan spela in din egen musik eller starta din egen podcast. Vi har också en ideverkstad där du kan släppa loss din kreativitet och skapa något unikt.

Föräldrar, oroa er inte – vi är här för att skapa en trygg och rolig miljö för era barn att växa och utvecklas i. På Tuve fritidsgård får ungdomarna möjlighet att vara sig själva och utforska sina intressen medan de får stöd och vägledning från våra erfarna handledare.

Så varför inte komma och vara med oss? Tuve fritidsgård är din plats att vara dig själv, träffa nya vänner och ha kul!

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår gemenskap.