Till innehåll

Smittspridningen av covid-19 är fortsatt hög i Göteborg.

Senast uppdaterad: 14 april 2021 klockan 11:55 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

De särskilda rekommendationerna för Västra Götaland förlängs till 2 maj. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att minska smittspridningen. Stadens verksamheter påverkas på olika sätt, så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Bild: Christian Falk

Träffpunkt Framnäs

Angående våra mötesplatser

Angående våra mötesplatser Med anledning av Covid-19 satsar vi tillsvidare på att erbjuda utomhusaktiviteter och digitala aktiviteter som är nyttiga för både kropp och själ. Risken för smittspridning gör att inomhusaktiviteterna på våra mötesplatser tar en paus, men vi hoppas istället att ni tar en chans att möta oss och varandra på ett smittsäkert sätt ute i den friska luften eller kanske via padda, telefon eller datorn. Läs mer om vad som finns att delta i under Aktiviteter.

Göteborg ska vara en bra stad att åldras i. Till vår träffpunkt kan du komma för att prata, ta en fika, träffa nya vänner eller andra människor som kanske delar dina intressen.

Du kan också välja att delta i några av de aktiviteter som pågår här. Vi försöker hitta aktiviteter som passar de flesta som gymnastik, bingo, inomhuscurling och lära sig surfplattor. Du har inflytande över hur vi utformar våra verksamheter, kom gärna med egna idéer!

Aktuellt

Cirkel och samtalsgrupp med Hälsolots

Publicerad 22 februari 2021
Nyhetsbrev v. 8; Pippi Långstrump har ett enastående sätt att se på lärande: “Det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säkert.” Varför inte ta med dig Pippis ord och testa digital kommunikation? Läs mer i vårt nyhetsbrev.

Klurigast kluringen och lär dig om videosamtal

Publicerad 15 februari 2021
Nyhetsbrev vecka 7; Det har väl knappast undgått någon att pandemin har gett det digitala pratet en rejäl knuff i baken. Du som ännu inte satt igång men är nyfiken på videosamtal, kika in i denna veckans nyhetsbrev!

Nu snackar vi böcker - läs, läs, läs!

Publicerad 8 februari 2021
Nyhetsbrev vecka 6; Nu snackar vi böcker - läs, läs, läs! Vi testar något nytt – digital bokcirkel i samarbete med Guldhedens bibliotek. Först ut är bästsäljaren ”Allt jag fått lära mig” av Tara Westover. Klart du ska vara med!

Information och service för seniorer i Göteborgs Stad

Aktiviteter och service

${loading}