Foto: Cornelia Enell

Uthyrning

Många av de historiska byggnaderna och ett par platser ute i parken kan du hyra för fest, bröllop eller andra tillställningar.

Uthyrning

Sedan 1992 är hela Trädgårdsföreningen och dess byggnader kulturminnesmärkta på grund av det kulturella och historiska värde de har. Vi använder fortfarande parkens byggnader till det de var tänkta till från början men hyr även ut dem så att göteborgarna får en ny användning av dem. 

För vigslar och andra ceremonier i en grönskade miljö rekommenderar vi Palmhuset. Vill du hellre vara utomhus har vi istället Bröllopsplatsen i ett hav av gammaldags rosor. För den stora festen passar Lagerhuset perfekt och för den mindre tillställningen eller workshopen Den sjunkna trädgården.

Bokningsförfrågan 

Innan du skickar en förfrågan, vänligen observera följande: 

  • Vi tar emot bokningar för 2022 från och med 1 oktober 2021.  
  • Vi förbehåller oss rätten att fritt pröva alla bokningsförfrågningar.
  • Vi hyr inte ut när det pågår större evenemang i parken, som Rosenfesten, midsommarfirande och konserter. Se Trädgårdsföreningens program för aktuella datum. 

Skicka bokningsförfrågan

Park- och naturnämnden är personuppgiftsansvarig vilket innebär att de har ansvaret för att dina personuppgifter behandlas lagligt, säkert och i övrigt korrekt.