Foto: Cornelia Enell

Nu tar vi emot bokningar för 2024

Publicerad 2 oktober 2023

Välkommen med din förfrågan för uthyrning i Trädgårdsföreningen, läs gärna igenom följande information innan du skickar in den.

Från och med 2 oktober tar vi emot bokningsförfrågningar för 2024. Detta gäller uthyrning av Lagerhuset, Palmhuset, Den sjunkna trädgården och Bröllopsplatsen som vi hyr till borgerliga ceremonier och fester. 

På grund av Palmhusets renovering är vi tvungna att begränsa möjligheterna till uthyrning under sommaren, i Palmhuset och på Bröllopsplatsen. Vi kan heller inte garantera en tyst miljö i Den sjunkna trädgården under vissa arbetsintensiva månader. Nedan följer gemensam information och vad som gäller för varje specifik plats. Läs gärna vidare om platserna via länkarna innan du skickar in din förfrågan. 

Gemensam information

Palmhuset

  • Vi tar inga bokningar maj–september på grund av Palmhusets renovering. Detta gäller inte bröllopsfotograferingar som vi tar bokningar för hela året under Palmhusets ordinarie öppettider. 
  • Vi tar inga bokningar från mitten av december till efter trettondagshelgen i januari, eftersom vi har en låg bemanning under denna period och Palmhuset är stängt under jul– och nyårshelgerna. 

Möjliga bokningsperioder i Palmhuset 2024: 12 januari – 30 april och 1 oktober – 15 december.

Med reservation för att renoveringen kan försenas. 

Läs mer om att hyra Palmhuset här.

Bröllopsplatsen

Vi tar inga bokningar maj–september på grund av Palmhusets renovering. Detta eftersom Bröllopsplatsen ligger i nära anslutning till Palmhuset och vi inte kan garantera en tyst och vacker miljö när renoveringsarbetet pågår. 

Övriga månader är det möjligt att boka Bröllopsplatsen för vigsel under parkens öppettider

Läs mer om att hyra Bröllopsplatsen här.

Den sjunkna trädgården

Du kan hyra Den sjunkna trädgården året om under parkens öppettider. Under maj–september kan störande ljud förekomma från Palmhusets renovering och vi kan inte garantera en tyst miljö under denna period. 

Läs mer om att hyra Den sjunkna trädgården här.

Lagerhuset

Du kan hyra Lagerhuset maj–september. Resterande månader är Lagerhuset bostad för våra frostkänsliga växter som vi tar in under höst och vinter. Observera att störande ljud kan förekomma från Palmhusets renovering maj–september. 

Läs mer om att hyra Lagerhuset här.