Coffee Bean

Vi som jobbar Runt hörnet


Här är vi som jobbar på Runt hörnet, mötesplats.

Runt hörnets personal

Här hittar du kontaktuppgifter till oss som jobbar på Runt hörnets mötesplats. Om du inte vet vem du ska kontakta kan du alltid maila till vår gemensamma adress: runthornet@socialhisingen.goteborg.se

 

Jon Dahlberg, fritidsassistent

Mina intressen är att resa mycket, utforska olika kulturer och träffar nya människor och jag har även ett stort motorcykelintresse. Jag brinner för Friluftsliv såsom utomhusklättring och snowboardåkning.

e-post: jon.dahlberg@socialhisingen.goteborg.se

tel: 0727-179168

Linus Nilsson, fritidsassistent

Jag finns till för er ungdomar som vill lära er någonting nytt, göra mer av någonting ni tycker är roligt, starta ett projekt eller någonting annat kul. Jag tycker om att lära mig nya saker så för mig spelar det ingen roll vad ditt intresse är, jag är fritidsledare för att jag tycker om att hjälpa ungdomar hitta på saker som är kul att göra. Vill du lära dig någonting som handlar om musik så har jag koll på det mesta som handlar om studio, livemusik eller arrangemang.

e-post: linus.nilsson@socialhisingen.goteborg.se

tel: 0761-172409

Mattias Lagnander, fritidsassistent

Som fritidsledare vill jag ta vara på ungdomars idéer och engagemang & starta och stötta projekt. Jag jobbar med musik och är även ansvarig för T.U.R - Torslanda ungdomsråd som är under uppstart.

e-post: mattias.lagnander@socialhisingen.goteborg.se

tel: 0727-422942 

Solveig Wahlström, fritidsassistent

Jag älskar verkligen mitt jobb med dom dagliga mötena med ungdomar dom, smittar av sig med sina positiva och kreativa tankar dom har och

kan jag sedan förverkliga deras drömmar med dom är det ett extra PLUS i mitt jobb.

Mina intressen är många och mycket men ,min stora passion är HUNDAR . För jag har den fördelen att jobbar med hundar på min arbetstid i olika skolor.

Fritid och kultur har utbildat mig till hundförare samt utbildat min ena hund till social tjänstehunden, ’’MAJA’’ är en labrador retriever också har vi även en till labrador ’’SOL’’ som snart är färdig utbildad Besökshund.

Två halv dagar i veckan är jag på Torslandskolan med hundarna i klassen specialundervisning grupp. Så är man intresserad av hundar eller hundträning får man gärna komma till mig. Jag har även andra intressen som pyssla, sticka, virka. Tycker även om all slags musik, var ju en av dom som startade föreningen Törs Vi Land för ungdomar mellan 16-20 år som ej finns kvar.

e-post: solveig.wahlstrom@socialhisingen.goteborg.se

tel: 0704-800281

Björn Halvorsen, fritidsassistent

När jag var ung för drygt ett halvt liv sedan, hängde jag mycket av min tid på den lokala fritidsgården. Där kunde jag träffa kompisar och lära känna nya vänner i en trygg miljö. Det gavs även möjlighet att fördjupa sig i intressen och upptäcka nya. I mitt fall fick jag möjlighet att utveckla min passion för hiphop-kulturen, genom olika gårdskurser i graffiti, dj-ing och breakdance. Andra vänner ville arrangera events och fick hjälp i den processen. Denna plats betydde guld för både min personliga och konstnärliga utveckling och nu vill jag vara med och skapa samma möjligheter till dagens unga. Så har du som ungdom ett intresse eller en idé som du vill utveckla, tveka inte att höra av dig så hjälps vi åt att göra fritid av dina drömmar!

e-post: bjorn.halvorsen@socialhisingen.goteborg.se

tel. 0722-558363

Mariama Cham, fritidsassistent

e-post: mariama.cham@socialhisingen.goteborg.se

tel. 0736-662109

Isabell Svensson, fritidsassistent

e-post: isabell.svensson@socialhisingen.goteborg.se

tel.  0790-65 46 54