Om mötesplatsen


Mötesplats Runt hörnet ligger på markplan i kulturhuset Vingen på Amhults torg. Vi jobbar på ungdomarnas egna initiativ. Här kan du läsa om våra olika aktiviteter samt komma med dina egna förslag.

Välkomna till fritidsverksamheten i Torslanda. Vi ligger på markplan i Vingens kulturhus på Amhults torg.

Vi vill gärna att du kommer med förslag på nya aktiviteter så att du kan vara med och påverka utbudet här på Runt hörnet. Detta gör du genom att gå med i en grupp som redan är igång eller genom att skapa en ny grupp utifrån ett intresse som du har. Eller så kan ni bara komma förbi och prata med fritidsledarna.

Läs mer om hur du bokar ett rum och vad vi har att erbjuda. Du kan också kontakta oss så berättar vi mer om hur det fungerar. Kontaktuppgifter Mötesplats Runt Hörnet.

Vem finns Runt hörnet till för?

Du som är i åldern 12-20 år är välkommen att delta i våra aktiviteter.

Vi som jobbar här

På Mötesplats Runt hörnet arbetar fritidsledare, vi finns här för att stödja dig och för att du ska känna dig trygg. Vi som jobbar på Runt Hörnet.

Detta står vi för

Vi som jobbar på Runt hörnet tror på ungdomars kapacitet och uppmuntrar till delaktighet och egna initiativ. Vi vill att du ska vara med och påverka utbudet och vi arbetar enligt KEKS, som du kan läsa mer om här.

Tillsammans skapar vi en meningsfull fritid. Tillsammans förverkligar vi dina drömmar!

Medlemsbrev för mötesplatsen Runt hörnet

På vår mötesplats tror vi att alla trivs bäst om vi är schyssta mot varandra. Därför har vi skapat ett medlemsbrev som alla besökare hos oss får ta del av. I det beskriver vi hur vi vill att vår verksamhet ska se ut.

Nedanför i fillistan kan ni ta del av medlemsbrevet i sin helhet.

Medgivande av fotografering på mötesplatsen Runt hörnet

Ibland fotograferar vi under våra aktiviteter och events för att använda i vår sociala media, samt i marknadsföringssyfte. Här kan du läsa mer om Mötesplats Runt hörnet i social media.

Vi publicerar inga bilder utan tillåtelse. I fillistan här under kan ni printa ut samtyckesblankett för foto.