Aktuellt

 • Boka besök hos Teckenspråksforum

  Publicerad 17 september 2021
  Från den 31 augusti kan du boka besök här på Teckenspråksforum. Om du vill boka besök på en tisdag så bestämmer du själv om du vill komma hit till Teckenspråksforum eller om du vill ha ett videosamtal.
 • Teckenspråksforum ställer om till telefonrådgivning

  Publicerad 4 november 2020
  Med anledning av de nya skärpta restriktionerna för Västra Götaland stänger Teckenspråksforum för fysiska besök. Du kan kontakta oss för telefonrådgivning.
 • Tillfälliga förändringar i Teckenspråksforums drop-in

  Publicerad 23 mars 2020
  Teckenspråksforum gör tillfälliga förändringar i drop-inverksamheten. För att minska risken för smittspridning och undvika folksamlingar i mindre lokaler kommer vi några veckor framöver att erbjuda bokade besök istället för drop-in.
 • Information på teckenspråk Skolvalet 2020

  Publicerad 14 november 2019
  Har du barn som ska börja i förskoleklass hösten 2020? Har du barn som ska byta skolenhet hösten 2020? Den 15 november öppnar skolvalet för alla som ska söka skola i Göteborgs Stad inför höstterminen 2020.
 • Information på teckenspråk Begränsningar av elsparkcyklar

  Publicerad 31 oktober 2019
  Nu införs begränsningar för elsparkcyklarna i Göteborg Elsparkcyklar på Göteborgs gator och deras framfart har länge varit en het fråga. Nu ska både hastigheter och parkeringsmöjligheter regleras.
 • Information på teckenspråk Fotoförbud i simhallar

  Publicerad 7 oktober 2019
  Det har aldrig varit tillåtet att fotografera eller filma i kommunens simhallar i Göteborg Stad, men det är först med de smarta telefonerna som det har blivit ett problem.
 • Teckenspråkstolkad visning på Göteborgs konstmuseum

  Publicerad 7 oktober 2019
  Temat är "Kläder och stil i historien". Konstpedagog Freja Holmberg berättar om olika kläder och stilar på konstverken.
 • Hälsolots teckenspråkstolkar lunchföreläsningar

  Publicerad 30 september 2019
  Under hösten ordnar Hälsolots lunchföreläsningar på Stadsbiblioteket 300m2 i Brunnsparken. Teckenspråkstolk finns på plats.
 • Teckenspråkstolkad föreläsning på Göteborgs stadsmuseum

  Publicerad 30 september 2019
  Tisdagen den 1 oktober ordnas föreläsning på Göteborgs stadsmuseum. Ämnet är: Utmaning med att visa Göteborgarnas garderob. Teckenspråkstolk finns på plats.