Dina intressen

Har du ett intresse och behöver ett ställe att vara på? Har du en egen idé och vill göra ett projekt eller ett evenemang? I Stenhuset finns lokaler, material och vägledning. Du kan också arrangera eller delta på utställningar, workshops och kurser. Vi är här för att stötta dig i dina intressen.

Gruppkvällar

Stenhuset har gruppkvällar tisdagar och torsdagar klockan 17.30 — 21.

Det är dina intressen som styr vad som händer på gruppkvällarna. Exempel på grupper som skapats i huset är inom teater, virkning, fanzine, pod-studio, keramik och många fler.

Under gruppkvällarna finns alltid personal tillgänglig för att stötta och handleda dig efter ditt önskemål.
Du kan ha ett projekt för dig själv eller med andra. Du kan också ha ett "öppet projekt" där andra med samma intressen kan bli medlemmar.

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Idé-kafé

Till ett idé-kafé kan du komma och få hjälp att starta ett projekt. Vi visar dig runt, spånar idéer och stöttar dig i att komma igång hos oss. Idé-kafé sker när vi har öppet hus och du är välkommen att stanna kvar efter vårt möte.

Följ oss på instagram och kolla i kalendariet Där hittar du datum för idé-kaféerna, våra evenemang, aktiviteter, workshops och annat som händer. 

Boka lokal

Du som är mellan 13–20 år kan boka våra lokaler under våra gruppkvällar på tisdagar och torsdagar.

Är du från 16 år kan du få egen nyckel efter en prövoperiod så att du kan använda lokalerna alla dagar i veckan.
Här finns ateljé, ateljéplatser, kafé, biograf, danssal, verkstad med mera.

På vår bokningssida kan du som har fått egen nyckel boka våra lokaler. Det går också att kika runt på våra olika rum samt se lediga tider. Det är alltid gratis att använda våra lokaler och att vara en del av Stenhusets ungdomsverksamhet.

Läs mer under fliken: 

Boka lokal - Stenhuset ungdomsverksamhet - Göteborgs Stad (goteborg.se)

  • Det går inte att arrangera privata fester eller tillställningar i Stenhuset.
  • Stenhuset är alltid alkohol- och drogfritt!