Till innehåll

Särskilda rekommendationer i Västra Götaland från 17 februari

Senast uppdaterad: 19 februari 2021 klockan 14:33 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Nu ökar spridningen av covid-19 i Västra Götaland. Från 17 februari gäller särskilda rekommendationer för regionen. Även Folkhälsomyndighetens allmänna föreskrifter och råd gäller fortfarande. Många av våra verksamheter påverkas så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Stadslandet Göteborg - EU-projekt om hållbar affärsutveckling

Tillsammans bygger vi hållbara lokalsamhällen

Med Stadslandet Göteborg skapar vi förutsättningar för grön affärsutveckling och innovation genom att ta vara på outnyttjade kompetenser, initiativ och naturresurser mellan stad och land - för en hållbar utveckling av lokalsamhällena i norra Göteborg och en mer koldioxidsnål stad.

Aktuellt

Hur får vi till en hållbar omställning?

Publicerad 3 december 2019
Hur ställer vi om till en hållbar stads- och samhällsutveckling? Är det svårt, vad krävs och hur lång tid kommer det ta att genomföra en hållbar omställning? Välkommen att ta del av resultat, insikter och slutsatser på konferens på Chalmers den 11 december!

Hållbara initiativförmågor träder fram i Angered

Publicerad 15 oktober 2019
Den 3 oktober träffades upp emot 100 lokala företagare, lokalinvånare, offentliga tjänstepersoner och föreningar som BGU på Angered Arena för att utveckla affärer och samarbeten med hållbarhet i fokus. Ett genomgående tema var vikten att mobilisera kring gemensamma frågor och samhällsutmaningar.

Göteborgs urbana odlingar uppmärksammas internationellt

Publicerad 3 oktober 2019
I samarbete med Göteborgs universitet och Chalmers University of Technology visade vi Göteborgs urbana landskap för Jessie Banhazl - grundaren av det prisbelönta företaget Green City Growers. Följ med när vi träffar några av stadens lokala förmågor som inspirerar i internationella sammanhang.
${loading}