Bibliotekets program

Stadsbiblioteket har hundratals arrangemang per år, till exempel författar- och poesisamtal, skrivarkurser, bokcirklar, läxhjälp, datorhandledning, teknik-drop in, teater och filmvisningar. Allt är gratis. Välkommen!

Programmet hålls på sex olika platser på Stadsbiblioteket:

  • Trappscenen, parkplan (-1)
  • Hörsalen, parkplan (-1)
  • Götaverkstan, parkplan (-1)
  • Tellus, barnavdelningen, entréplan (0)
  • Lilla Scenen, plan 1
  • Lilla Scenen, plan 2

Vi har även arrangemang på 300 m2 i Brunnsparken.

Bokklubb för Harry Potter-fans

Datum, tid och beskrivning

Datum
Torsdag 7 november
Tid
16:00–17:30
Kostnad
Gratis

Under hösten läser vi böcker som man skulle kunna gilla om man tycker om Harry Potter. Till idag läser vi Kråkviskaren av Jacob Gray.

Vi läser böcker, pratar om böcker och tipsar varandra om böcker. Böcker som får oss att bli glada, arga, ledsna, frågande eller kanske till och med lite darriga i knäna. Vi läser för att böcker kan vara det roligaste som finns – inte minst i grupp när upplevelsen delas! För att det ska bli riktigt roliga samtal behöver du ha läst ut den aktuella boken till varje klubbtillfälle. Det går självklart lika bra att läsa boken som talbok. Du får själv bestämma om du vill vara med en eller flera gånger.

Inför varje tillfälle finns det böcker att hämta i informationsdisken på barnavdelningen, antalet böcker och platser är begränsat. Ingen anmälan behövs, vid frågor maila till: barn.stadsbiblioteket@kultur.goteborg.se skriv då “bokklubb” i ämnesraden.

Plats: Tellus, Entréplan

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Stadsbiblioteket på Götaplatsen
Plats
Götaplatsen 3
Kategorier
Litteratur/Poesi
Målgrupp
Barn