Anmäl dig!

Språkvän/Flyktingguide Göteborg är en välkomnande mötesplats sedan 2003. Vi hjälper svenskar och nykomna invandrare/flyktingar att träffas, ni väljer hur och i vad. Välkomna!

Anmäl, registrera dig direkt på webben

Får det lov att vara en språkvän eller en språkfikagrupp? En cykelkurs eller annan studiecirkel kanske? Eller varför inte komma på en gruppaktivitet i många goda språkvänners lag när tillfälle/inbjudan ges?

Vad är det du vill anmäla dig till? Välj rätt bland alternativen:

 • Träffa/få en språkvän! (för dig som är mer eller mindre ny i Sverige)
   
 • Bli språkvän! (för dig som är etablerad eller bott här länge)
   
 • språkfikagrupper (mejla eller ring oss om vi redan har dina uppgifter i en tidigare anmälan, annars behöver du använda länkarna här ovanför för att anmäla dig till våra språkfikagrupper).
   
 • Kurser, studiecirklar på fritiden:  möt nya människor och deltagare i våra studiecirkelgrupper!
   
 • (information)  Våra gruppträffar och andra aktiviteter som vi arrangerar regelbundet kan du inte anmäla dig till; som deltagare får du inbjudan till träffarna och aktiviteterna via mejl och då svarar/anmäler du dig. De är frivilliga och gratis, du kan komma själv, med eventuell matchning/kontakt eller annan kompis. Gruppträffarna är ett annat sätt att möta nya människor på.

Blanketter och dokument 

Våra viktigaste blanketter, dokument och praktiska råd och tips för er som matchats samt information på olika språk om Språkvän/Flyktingguide Göteborg hittar du här

För våra trycksaker vänligen kontakta oss.