Arbete inom äldreomsorg, bostad med särskild service eller hemtjänst

Är du under 18 år och har blivit erbjuden ett sommarjobb inom äldreomsorg, bostad med särskild service eller hemtjänst? Då kommer du dessvärre inte kunna arbeta på det jobb du blivit erbjuden. Vi ber dig avvakta mer information från oss.

På grund av smittorisken har beslut tagits att ungdomar under 18 år inte får placeras inom äldreomsorg, bostad med särskilt service eller hemtjänst, vilket innebär att erbjudande om sommarjobb inom dessa verksamheter nu dras tillbaka. Sammanlagt berör detta cirka 700 gymnasieelever i Göteborgs Stad.

Jag mister min plats vad händer nu?

Vi arbetar för fullt för att kunna erbjuda dig ett sommarjobb inom ett annat arbetsområde. Du behöver dock vara beredd på att bli erbjuden ett sommarjobb under en annan period samt på en annan plats än vad du önskade i din ansökan. Vi kan heller inte garantera att du kommer bli erbjuden ett nytt jobb.

Håll koll på din telefon, mejl och vår hemsida som vi uppdaterar kontinuerligt. Om du blir erbjuden ett nytt sommarjobb kommer du behöva tacka ja på Mina Sidor, precis som tidigare. Vi förstår att det kan kännas frustrerande att inte få det sommarjobb som du redan tackat ja till, men på grund av den rådande situationen hoppas vi på överseende!

Är du över 18 år?

Är du över 18 år eller fyller 18 år innan ditt sommarjobb startar och har fått ett sommarjobb inom äldreomsorg, bostad med särskilt service eller hemtjänst så räknar vi idag med att du ska kunna gå till ditt jobb som planerat, men att vissa förändringar kan ske på din arbetsplats gällande arbetsuppgifter och rutiner. Håll koll på informationen här och läs dina mejl regelbundet för att inte missa viktig information.