Vid entrén ligger ”glasrummet” där det ofta hålls aktiviteter. Här kan man även slå sig ner och ta en fika. Foto: Cordovan Communication.

Måltid och meny


Ät gott och må gott! Måltiderna är fina tillfällen att umgås och prata om hur dagen varit. Berätta gärna vad dina favoriträtter är så vet köksmästarna inför framtida menyer.

Mat och dryck på Socken

Mat tillhör livets goda och vi lägger stor omsorg på att erbjuda välsmakande och näringsfyllda rätter med stor variation. Här njuter du av mat som lagas med hänsyn till dina behov och önskemål och som serveras på ett hemtrevligt sätt, antingen i din lägenhet eller i den gemensamma matsalen där du har sällskap av andra.

På Sockens kan du kan välja mellan två rätter till lunch och givetvis framföra önskemål inför framtida menyer. Du fyller i ett formulär under veckan om vad du önskar att äta följande vecka.

Om dina anhöriga vill delta i måltiderna kan de göra det till självkostnadspris och om de föranmäler det en vecka innan. Betalningen läggs då på din faktura för kommande månad. När du får gäster till måltiderna kan ni äta tillsammans inne i lägenheten.

Förutom frukost, lunch och kvällsmat serveras också mellanmål och fika. Kaffe finns alltid tillgängligt. Efter önskemål väljer du dryck till måltiderna.

Lunchpriser och måltider inom äldreomsorgen i Göteborgs Stad

Meny