Aktiviteter

Tillsammans med personalen på Sockens Vård- och omsorgsboende ordnas aktiviteter efter dina och andras önskemål och förmåga.

Tillsammans med personalen på boendet ordnas flera aktiviteter varje vecka. Utöver de fasta aktiviteterna har vi även allsång, promenadgrupp och trädgårdsaktiviteter under året. Aktiviteterna anpassas efter de boendes önskemål och förmåga.

Sockens Vård- och omsorgsboende ligger nära Flunsåsparken, som är Sveriges enda folkpark med fri entré. Parken bjuder på många evenemang på sommaren.

Speldags

Ett populärt evenemang på vårt boende är när Speldags bjuder på musik- och sångunderhållning. Speldags kommer till oss varje måndagseftermiddag. Både hyresgäster och anhöriga är välkomna.

Speldags bokar artister som uppträder i form av dans, musik, sång, teater och uppläsningar på olika platser i Göteborg. Våra artister besöker bland annat vård- och omsorgsboenden, träffpunkter och vårdavdelningar. Mer information om Speldags och de kommande veckornas uppträdanden finns här.

Bingo

På tisdagar och onsdagar spelar vi bingo tillsammans, med fina priser till vinnarna.

Gymnastik

Det är viktigt att arbeta med kroppens rörlighet. Därför har vi gymnastik tillsammans på måndagar och torsdagar. Det spelar ingen roll om deltagarna är tränade eller otränade.

Bio

Två gånger i veckan har vi biovisning för dig som tycker om att titta på underhållande filmer. Vi visar både nya och äldre filmer från olika tidsepoker, med tillbehör som biogodis och dricka.

Frågesport

En gång i veckan har vi frågesport kring olika ämnen.

Musikquiz

Frågesport med inriktning på musik.

Gudstjänst

På torsdagseftermiddagar håller Svenska kyrkan gudstjänst hos oss. Det kommer en präst från Lundby församling. Besökarna behöver inte ha en särskild tro eller livssyn, utan syftet är goda samtal om det som är angeläget.

Träffpunkt i Lundby

I Lundby har vi en träffpunkt för seniorer där du kan fika och delta i olika aktiviteter tillsammans med andra. Träffpunkterna är öppna för alla, det krävs inget beslut om bistånd från kommunens handläggare.

Kyrkbytorget träffpunkt